Our mission is to enable digital trust. Find out how reviews work at Trusted Shops.
Top positive review
Jan 17, 2023
Verified review
Obzvlášť se mi líbí přiměřeně hluboký žlábek, který odvádí vodu zpět do nádobky. Přístroj je lehký, takže si ho můžu vzít na lešení a nemusím kvůli každému přiříznutí materiálu slézat dolů.
Reviews for VONROC Česká republika
Oct 27, 2023
Oct 13, 2023
Sep 9, 2023
Verified review
Obchod proběhl k naprosté spokojenosti. Nářadí funguje na JEDNIČKU. Jen služby DPD opět za PĚT.
Sep 12, 2023
Dobrý den,
Moc děkuji za zanechání recenze a jsem velice ráda, že jste s nákupem a produkty spokojen.🔨
Pokud budete mít jakékoliv dotazy, neváhejte se na nás obrátit.
Přeji hezký úterní den.
Sep 13, 2023
Verified review
Rychle doručení a skvele zabaleno
Rychle doručení a skvěle zabaleno
Oct 2, 2023
Sep 20, 2023
Sep 10, 2023
Verified review
Zboží došlo v pořádku i krátkém čase, ale u výrobku nebyl český návod a nepodařilo se mi kontaktovat prodejce , na faktuře není ani zmínka o náležitostech: není adresa, DIČ, ani IČ.
Firmu nelze kontaktovat, pouze přes ´dotazník na jejich stránkách. Tam jsem psal, ale odpověď žádná.
S výrobkem ale jsem spokojen, ale po zkušenosti tam nenakoupím.
Sep 12, 2023
Dobrý den,
děkuji za nákup našich produktů a za zanechání recenze. Velice si toho vážíme.
Mrzí mě, že nejste spokojen s odpovědí na Vaše dotazy.
Omlouváme se za chybějící český manuál, můžeme jej zaslat v PDF podobě.
Vidím, že jsme spolu byli minulý týden v kontaktu, zpětné emaily mohou také přijít do spamu. Omlouváme se, pokud Vám emaily přišly později, než jste očekával.
Jakékoliv dotazy můžete odeslat na náš email zákaznického servisu a my Vám co nejdříve odpovíme.
Pokud máte nějaké další problémy, ať už s produkty či fakturou či jinými dotazy, neváhejte se na nás obrátit.
Přeji hezký úterní den.
Aug 27, 2023
Drtič Vonroc.
Jediný problémem byl roztržený pytlík se šrouby. Dva jsem ani nenašel a musel jsem je nahradit jinými. Jinak drtič funguje dobře a jsem spokojen.
Aug 29, 2023
Verified review
Objednavka v poradku, delsi doba doruceni.
Zbozi dorazilo v poradku. Komunikace s obchodem probihala korektne. Je treba pocitat s delsi dobou doruceni, protoze zbozi bylo poslano ze zahranici. Nutna platba predem.
Aug 14, 2023
Verified review
Rychlé dodání bylo super.
Aug 13, 2023
Jan 17, 2023
Jul 9, 2023
Verified review
rychlé vyřízení, co jsme objdnal, to jsme dostal. Nicméně bych doporučil kvalitnější informaci o termínu dodání - vzhledem k tomu, že se jedná o dodávky ze zahraničí, bylo by prima informovat včas/ průběžně o předpokládaném termínu dodání
Jan 28, 2023
Verified review
Dobrá cena, sortiment, rychlost dodání. První nákup bez problémů, další s problémy s platební bránou, ale přes emailovou komunikaci vše rychle vyřešeno. Takže jednoznačně doporučuji...😀👍
Jan 19, 2023
aku naradi
objednaval jsem nejdrive sadu aku naradi, ted jen michadlo, zatim velka spokojenost s tzi co jsem uzil, doba od objednavky po doruceni tri dny. pekne zabalene muzu jen doporucit
Jun 9, 2023
Verified review
Velice pozitivní zkušenost. Krásná cena za slunečník, zpracování na jedničku. Rychle dodání. Co víc si přát.
Jun 13, 2023
Dobrý den,
Mockrát Vám děkuji za Vaši recenzi a jsem ráda, že jste s naším slunečníkem a jeho dodáním spokojen!
Přeji krásný slunečný úterní den
May 11, 2023
Verified review
Blesková reakce zákaznického centra vedoucí k bezchybnému vyřešení problému vzniklého při přepravě zboží.
May 23, 2023
Dobrý den,
Moc Vám děkuji za Váš čas k zanechání recenze a jsem ráda, že jsme Vám pomohli problém rychle vyřešit.
Doufám, že jste se svým zbožím spokojen.
Přeji krásný slunečný den
Jul 29, 2023
Verified review
Kvalita, pohodlná a přesná práce (pokosová pila)
Bezproblémové vyřízení nákupu
Measures have been taken to ensure that the published reviews only originate from consumers who have actually used or purchased the products or services.
Imported Reviews
They are not included in the overall rating. No verification measures have been taken.