VONROC Česká republika- Logo - reviews

4.72

Reviews for VONROC Česká republika

99 verified reviews in the last 12 months

99 total reviews
This is how we ensure that reviews come from real consumers.

the most relevant positive review

Jan 17, 2023
Obzvlášť se mi líbí přiměřeně hluboký žlábek, který odvádí vodu zpět do nádobky. Přístroj je lehký, takže si ho můžu vzít na lešení a nemusím kvůli každému přiříznutí materiálu slézat dolů.
Report review

the most relevant critical review

May 9, 2023
Ještě se mi nestalo,aby pokosová pila byla od výrobce tak rozladěná.Zpracování dost špatné,měkké,kroutí se.

Reviews for VONROC Česká republika

Filter
 Sort by
Relevance
May 11, 2023
Blesková reakce zákaznického centra vedoucí k bezchybnému vyřešení problému vzniklého při přepravě zboží.
May 23, 2023
Dobrý den, Moc Vám děkuji za Váš čas k zanechání recenze a jsem ráda, že jsme Vám pomohli problém rychle vyřešit. Doufám, že jste se svým zbožím spokojen. Přeji krásný slunečný den Nikol Tým VONROC
12 days ago
Rychlost dodání do dvou dnů, velmi kvalitně zabaleno, návod v češtině. Naprostá spokojenost.
May 15, 2023
Rychlost dodání zboží
May 23, 2023
Dobrý den, Velmi Vám děkuji za Váš čas a napsání recenze. Jsem ráda, že jste spokojen s rychlostí dodání zboží. Přeji krásný slunečný úterní den Nikol Tým VONROC
May 8, 2023
Trasování a sledování zásilky nebylo přesné, neodpovídalo realitě skutečné dopravy..., ale termín byl dodržený...
May 23, 2023
Dobrý den, Velice děkuji za Váš čas k zanechání recenze a omlouvám se, zda sledování zásilky nebylo naprosto přesné. Pokud by nastaly nějaké problémy, neváhejte se obrátit na náš zákaznický servis a my Vám rádi pomůžeme. Přeji krásný úterní den Nikol Tým VONROC
May 22, 2023
Vše ok
9 days ago
May 9, 2023
May 23, 2023
Dobrý den, Velmi mě mrzí, že nejste s produktem spokojen. Pokud budete mít nějaké problémy, neváhejte prosím kontaktovat náš zákaznický servis a my Vám co nejrychleji a co nejlépe vždy pomůžeme s daným problémem. Přeji hezký úterní den. Nikol Tým VONROC
May 11, 2023
K produktu se nedodává kufřík.
May 23, 2023
Dobrý den, Děkuji, že jste si udělal čas na zanechání recenze. Mrzí mě, že nejste stoprocentně spokojen se zbožím, bohužel náš čistič se nedodává s kufříkem. Pokud budete mít nějaké dotazy či problémy, neváhejte se obrátit na naše zákaznické centrum, kde Vám pomůžeme co nejlépe. Přeji Vám pěkný úterní den. Nikol Tým VONROC
12 days ago
Apr 16, 2023
Přístup k řešení problémů. Objednal jsem pilu kde nebyl český návod tak jsem zkusil poslat e-mail s dotazem zda nemají český překlad. Následovala okamžitá odpověď s omluvou, že k tomu mají starší návody a můj požadavek bude předán na patřičné oddělení. Za tři dny jsem měl na e-mailu kompletní návod i v češtině. Jinak pila zatím procuje perfektně.
Apr 20, 2023
Dobrý den, jsem ráda, že jste s vyřešením problému a také se svým VONROC produktem spokojen. Děkuji, že jste si udělal čas na zanechání recenze, moc si toho vážíme. Přeji Vám krásný čtvrteční den. Nikol Tým VONROC
Apr 12, 2023
Tovar prisiel do 3 dni, komunikacia s obchodnikom nebola potrebna.
Apr 20, 2023
Dobrý den, jsem ráda, že jste byl s naším doručením spokojen a děkuji, že jste si našel čas na zanechání recenze. Přeji Vám pěkný čtvrteční den. Nikol Tým VONROC
May 1, 2023
Kladem je rychlé doručení objednaného zboží. Záporem je nedostupnost návodu k obsluze v našem jazyce. Ani na netu.
May 8, 2023
Dobrý den, Velice děkuji za Váš čas k zanechání recenze. Mrzí mne, že jste nenašel požadovaný manuál. Naše manuály bývají dostupné na našich stránkách u jednotlivých produktů, ale pokud chyběl, v tomto případě nás neváhejte kontaktovat a my s Vámi problém ihned vyřešíme zasláním manuálu na Váš e-mail. Přeji krásný pondělní den Nikol Tým VONROC
Apr 7, 2023
vse ok
Apr 29, 2023
Velmi rychla doprava, vse v poradku.
May 8, 2023
Dobrý den, Moc děkuji za Váš čas a napsání recenze. Jsem ráda, že jste byla s doručením spokojena. Přeji hezký pondělní den. Nikol Tým VONROC