Our mission is to enable digital trust. Find out how reviews work at Trusted Shops.
Top positive review
Sep 4, 2023
Verified review
Het is heel fijn om met de toestellen te werken ,ook omdat er overal dezelfde accu in kan we hebben de bladblazer,die is echt geweldig !! Ook de kantmaaieren de heggenschaar zijn een aanrader ,de steelstofzuiger werkt heel goed maar de steel is 30 cm te kort ,het is niet handig om ermee te werken wat heel jammer is want ik heb 2 kortharige honden en hij zuigt alles perfect op ,maar ik krijg pijn in mijn rug om steeds zo gebukt te moeten staan ....hopelijk kan ik in de toekomst een langere steel bestellen dat zou heel fijn zijn .
Parasol besteld, trackingnummer gekregen. 1 week gewacht zonder enige update. Vonroc gecontacteerd, persoon aan de lijn ging het oplossen, ze waren het zogezegd vergeten opsturen.
Nog 3 dagen gewacht en helemaal niks. Nogmaals gebeld, mevrouw aan de meldde dat ze niet meer op voorraad waren en niet meer te bestellen zijn......... Dit kon mooi op tijd gemeld worden. Ik kon dus blijven wachten. Mevrouw was zeer behulpzaam, de dag nadien een parasol ontvangen in een andere kleur zoals afgesproken. Kwaliteit product is goed. Bezorger heeft wel niet aangebeld en mijn pakketje in m'n voortuin gelost....
Zeer vlugge levering. Spijtig dat je aan- en uitknop van de bovenfrees niet kan blokkeren als je ze onder een tafel wil hangen. Anders waren het 5 sterren geweest.
Nov 13, 2023
Verified review
Duurzaamheid van mijn eer s te schroevendraaier op batterij zeeer beperkt in duur. Heeft enkel 2 1/2 jaar ge,erkt.
5 days ago
Verified review
Bestelling was snel geleverd. Van het product kwam al snel een sticker los.
12 days ago
Verified review
De geleverde kracht bij het schroeven gaf me direct een goed gevoel.
13 days ago
Verified review
Correct afgehandeld en de vlotte communicatie via mail.
13 days ago
Verified review
nog even afwachten in hoeverre het waterdicht maakt!
Nov 14, 2023
Verified review
Praktisch en zeer licht gewicht as-tonzuiger
Nov 17, 2023
Verified review
Snelle levering met product zoals verwacht
7 days ago
Nov 23, 2023
Nov 16, 2023
Oct 8, 2023
Verified review
Een machine die voor prive gebruik heel handig is zeker voor deze prijs.
Measures have been taken to ensure that the published reviews only originate from consumers who have actually used or purchased the products or services.
Imported Reviews
They are not included in the overall rating. No verification measures have been taken.