Our mission is to enable digital trust. Find out how reviews work at Trusted Shops.
Top positive review
Jan 25, 2023
Verified review
Transport rapid, selectie generoasa de branduri la pret ok. Tricoul Toy Machine nu avea eticheta, dar a venit in punga sigilata si era clar nou, deci s-ar putea sa lipseasca eticheta.
serviciul clienți top. retur simplu. masuratori reale. haine originale. tot ce iti poti dori de la un magazin
Sep 8, 2023
Livrare prompta , produse originale
Jul 29, 2023
Verified review
Modul de lucru și expedierea prompta și ajungerea coletului foarte repede
Țineți-o tot asa
Mulțumesc o zi buna!
Aug 18, 2023
Recomand tuturor acest magazin
Produse originale, transport rapid, un magazin serios, de incredere.
Aug 11, 2023
Excelent
Aug 12, 2023
Jul 10, 2023
Verified review
Cam greu de comunicat (din momentul in care am plasat comanda nu am mai stiut nimic… pana a aparut curierul)dar produsele sunt ok!
Jul 12, 2023
Experiența placuta
Ce mi-a plăcut a fost rapiditatea cu care a fost livrata comanda iar produsul a fost conform descrierii.
Va multumesc!
Jul 19, 2023
Verified review
Termen rapid de livrare conform comenzii și produselor din site
Jul 18, 2023
Verified review
De incredere, eficienti si raspind rapid la mailuri.
Jul 5, 2023
May 27, 2023
ca lumea
ieftin si bun! fr tho, incredibil, am crezut ca imi luam teapa dar a venit imediat dupa, si e ca lumea :))
am primit si un desfăcător!
May 31, 2023
Verified review
Deosebit de frumoși, lucrați impecabil, foarte buni calitativ cat despre preț ... excelent.Recomand din tot sufletul!Am luat pentru toată familia!
Jun 14, 2023
Verified review
Mulțumită de serviciile oferite.
Jun 14, 2023
Jan 25, 2023
Selectie generoasa de branduri
Mar 7, 2023
Verified review
Livrare rapida. Servicii excelente.Informatii despre comanda imediat dupa ce o plasezi, nu am intampinat nicio problema in cursul comenzii si livrarii.
Apr 20, 2023
Echipa super!
Trebuie sa imbubatatiti metoda de urmarire a comenzii.
Nu am stiut nimic de comanda pana nu a ajuns curierul la usa mea!
Measures have been taken to ensure that the published reviews only originate from consumers who have actually used or purchased the products or services.
Imported Reviews
They are not included in the overall rating. No verification measures have been taken.