Acer Store DenmarkReviews

4.49

Reviews for Acer Store Denmark

109 verified reviews in the last 12 months

112 total reviews
This is how we ensure that reviews come from real consumers.

the most relevant positive review

May 10, 2022
nyere produkt end i andre webshops, USB-C dock. og prisen var bedre. eneste minus var at i ikke tilbyder en PSU til produktet så man slippere for at skulle finde den et andet sted. Én 100 watt PSU til jeres dock så man har alt hvad man skal bruge for at sætte den op og kan nøjes med ét kabel til computer
Report review

the most relevant critical review

Jul 17, 2022
DHL kan man ikke stole på. Jeg har fået besked fra dem, at min pakke leveres tirsdag, d.11 og at jeg skal være hjemme. Jeg har ikke forladt mit hjem i tirsdags, men kl. 12:44 kommer en SMS fra DHL at jeg selv skal afhente min pakke i minimarked, som ligger over 1 km fra mit hjem. Jeg ringer til DHL-medarbejder med det samme og fortæller, at min pakke ikke er leveret til mit hjem. Han siger, at chaufføren måske har været på et anden adresse!! Han siger, så bliver pakken leveret til mit hjem i stedet for i dag en anden dag, men hvilket, kunne han ikke sige. Jeg forklarer, at jeg har ingen bil, pakken er store, jeg rejser i morgen og beder servicemedarbejderen at kontakte chaufføren og få ham til at levere min pakke i dag. I samme øjeblik mens vi taler sammen, får jeg følgende SMS fra DHL "Vi har forsøgt at levere din DHL Express-pakke fra CPYOU B.V. i dag uden held. Afhent nu..."og så angivet adressen på minimarkedet. Jeg siger det til servicemedarbejderen, at hans chauffør må nu være tæt på, hvor jeg bor, beder ham at få ham til at køre til minimarkedet, hvor han har afleveret min pakke uden at være hjemme hos mig og komme med den. Det har servicemedarbejderen nægtet. Jeg har tidligere oplevet lign. nummer, hvor DHL har leveret min pakke blev leveret i stedet for mit hjem til den samme minimarked for flere måneder siden. Så min mening er: DHL kan man ikke stole på!

Reviews for Acer Store Denmark

Filter
 Sort by
Relevance
Mar 14, 2023
Jeg bliver 86 år til Påske, og jeg synes at det var nemt!!! Venlig hilsen, Evelyn
4 days ago
Kære kunde, Tak for din feedback, din mening betyder meget for os. Vi er glade for, at alt var til din tilfredshed! Alt gik glat, da det er vores mål. Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler til din ordre, så tøv ikke med at kontakte os: https://store.acer.com/da-dk/contact/ Med venlig hilsen Acer Butik
Feb 26, 2023
Alt var logisk og effektivt.
Mar 10, 2023
2 days ago
3 days ago
Mar 3, 2023
Mar 10, 2023
Kære kunde, Tak for din bedømmelse, din mening er vigtig for os. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med købsoplevelsen i vores butik, og vi er sikre på, at du vil nyde dit produkt. Hvis du har spørgsmål, eller du har brug for hjælp, er du velkommen til at åbne en billet via vores kontaktformular: https://store.acer.com/da-dk/contact/ Med venlig hilsen Acer butik
Jan 30, 2023
God informativ hjemmeside med nyttig produkt info. Nemt at finde det ønskede produkt
Feb 2, 2023
Jan 26, 2023
Nem og præcis vejledning, nu håber jeg blot at genoprettelsesprogrammet virker :)
Feb 10, 2023
Feb 24, 2023
Feb 7, 2023
Feb 3, 2023
Dec 27, 2022
Der var sørme 1200 kr i rabat, samt ekspres gratis levering, det er noget jeg kan lide!
Jan 6, 2023
Kære kunde, Tak for din tilbagemelding, da din mening er vigtig for os. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med din oplevelse i vores butik. Dersom du har spørgsmål, eller du har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os via nedenstående formular, og en af vore medarbejdere vil kontakte dig hurtigst muligt for at undersøge sagen nærmere. https://store.acer.com/da-dk/contact/ Med venlig hilsen Acer eStore
Jan 3, 2023
hurtig og præcis tilbehørs valg
Jan 1, 2023
let at finde varen. super
Jan 24, 2023
nemt at bestille