Our mission is to enable digital trust. Find out how reviews work at Trusted Shops.
Top positive review
4 days ago
Verified review
Fint at finde en egnet pc, men mangler oplysninger om garanti forhold tidligere i købs-processen, men når der er en dansksproget hjemmeside, vil det fremme købsprocessen hvis det fremgår hvilke evt udvidede garantiforhold der gør sig gældende.
Jeg føler mig lidt snydt når I tilbyder 5% rabat uden at fortælle, at man dermed fravælger det anførte prisnedslag på produktet. Så reelt i mit tilfælde var der ingen rabat.
2 days ago
Sep 6, 2023
Sep 4, 2023
Sep 3, 2023
Sep 1, 2023
Sep 1, 2023
Aug 11, 2023
Verified review
Et fint udvalg at vælge imellem og også det produkt som passer mig.
Let betalingsmåde og levering (det håber jeg på)
Flemming Pallesen
Aug 14, 2023
Aug 7, 2023
Aug 1, 2023
Tak for din bedømmelse, din mening er vigtig for os.
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med købsoplevelsen i vores butik, og vi er sikre på, at du vil nyde dit produkt.
Hvis du har spørgsmål, eller du har brug for hjælp, er du velkommen til at åbne en billet via vores kontaktformular:
Jul 31, 2023
Jul 30, 2023
Jul 6, 2023
Verified review
Super let.. Og intuitivt samt super nem hjemmeside.
Jul 14, 2023
Jun 25, 2023
Verified review
Det var nemt at finde det jeg skulle bruge.😊
Jul 4, 2023
Kære kunde,
Tak for din feedback, din mening betyder meget for os.
Vi er glade for, at alt var til din tilfredshed! Alt gik glat, da det er vores mål.
Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler til din ordre, så tøv ikke med at kontakte os:
Acer Butik
Jul 17, 2023
Verified review
De spørgsmål jeg havde kunne jeg slå op
Jul 21, 2023
Jul 20, 2023
Let håndtering
Acer butik
Measures have been taken to ensure that the published reviews only originate from consumers who have actually used or purchased the products or services.
Imported Reviews
They are not included in the overall rating. No verification measures have been taken.