Our mission is to enable digital trust. Find out how reviews work at Trusted Shops.
Top positive review
Apr 2, 2023
Verified review
Mooie badkleding maar wat mij niet meteen duidelijk was tijdens het bestellen js dat je geen geld maar een tegoed terug krijgt. Mag van mij duidelijke gecommuniceerd worden.
Vandaag besteld = morgen in huis verkondigt Protest op hun site. Product donderdagavond besteld. Vrijdag niet in huis. Gebeld, product komt zaterdag of maandag. Maandag nog steeds niks. Weer gebeld, product is net ingepakt en gaat op de post, dus morgen in huis. Krijg ik dinsdag een mail dat het product helemaal niet komt omdat het er niet meer was. Heel erg slecht! Krijg je 10% korting op je volgende bestelling. Alsof ik nog een keer bij Protest zou willen bestellen.
Ik was super enthousiast over de sample sale. Had ene gave skipas voor mijn dochter uitgezocht en 2 bikini’s. Ik kreeg eerst de verzendbevestiging en toen de sample sale afgelopen was kreeg ik ineens bericht dat de jas er niet meer was. Erg teleurgesteld wat had nu ook niet meer de mogelijkheid om een andere jas uit te zoeken. 😢
May 20, 2023
Verified review
Maatvoering is wat verwarrend. Ene item, short, in maat M past als normaal, andere item, bikini in maat L leek alsnog 1 a 2 maten te klein.
Artikelen zien er wel goed uit/ goede kwaliteit
Mar 11, 2023
Verified review
De producten zijn van goede kwaliteit. Helaas viel de beachshort voor mijn dochter erg klein (een 11-jarige die maat 38 nodig heeft😱).
Ik had een maat 36 gekocht, maar die moet dus terug. Retourneren kost echter €4,95, ondanks dat het broekje prima per brievenbuspost verstuurd kan worden.
Feb 7, 2023
Verified review
Verzendkosten bij sale maar niet bij reguliere site?
ik vind het heel vreemd dat ik verzendkosten moet betalen voor de sample sale terwijl de prijzen op jullie reguliere site gelijk zijn Op de reguliere site heb je gratis verzenden boven de €25,-
May 24, 2023
Verified review
Het product is prima maar de bezorging kan veel beter. Dat is niet iets om blij van te worden. Ontzettend jammer.
Feb 11, 2023
Leuke site
Duidelijker erbij zetten dat de bikini's klein vallen (maat groter bestellen).
Gratis retourneren.
Measures have been taken to ensure that the published reviews only originate from consumers who have actually used or purchased the products or services.
Imported Reviews
They are not included in the overall rating. No verification measures have been taken.