supersklep.cz
Reviews:

366 reviews in the last 12 months1,018 total reviews

4.94
Excellent
Our mission is to enable digital trust. Find out how reviews work at Trusted Shops.

Top positive review

Feb 14, 2023
 Verified review
Ujíždím na značce RVCA a líbí se mi i Vans a Volcom. Mou životní láskou je však Billabong - ten bych u vás přivítala. I Hollister a Rip Curl, jsem surfařka. Zboží od vás je vždy pečlivě zabalené, přikládáte návratový formulář, kde je jasně uvedeno o jaké zboží se jedná (např některé německé firmy píšou jen džíny, triko - bez uvedení bližší specifikace - hledat v 5 trikách to, které chci vrátit, je pakárna. Jste dobří, chodím k vám moc ráda. A tak nevinně to začalo - ponožkami (: (:

Top negative review

Aug 16, 2023
 Verified review
Není možnost zpětného zaslání balíku pouhým donesenim do zasilkovny. Bez placeni…. Velká nevýhoda oproti ostatním e-shopum

Reviews for supersklep.cz

Aug 16, 2023
Report review
Jan 9, 2023

Zklamáni

Zklamalo mě, že den po vánocích mi přišla SMS se slevami. Mikina o 1000 Kč levnější? To je pro mne výsměch.
Report review
Answer by supersklep.cz
Jan 19, 2023
Dobrý den, rádi bychom vás informovali, že v povánočním období většina obchodů pořádá propagační akce a výprodeje. Takové situace jsou tedy zcela běžné.