Our mission is to enable digital trust. Find out how reviews work at Trusted Shops.
Top positive review
Feb 14, 2023
Verified review
Ujíždím na značce RVCA a líbí se mi i Vans a Volcom. Mou životní láskou je však Billabong - ten bych u vás přivítala. I Hollister a Rip Curl, jsem surfařka. Zboží od vás je vždy pečlivě zabalené, přikládáte návratový formulář, kde je jasně uvedeno o jaké zboží se jedná (např některé německé firmy píšou jen džíny, triko - bez uvedení bližší specifikace - hledat v 5 trikách to, které chci vrátit, je pakárna. Jste dobří, chodím k vám moc ráda. A tak nevinně to začalo - ponožkami (: (:
Nakupuji pravidelně, vždy jsme maximálně spokojení, zboží odpovídá fotkám i popisu, je precizně zabalené. Vracení zboží i peněz proběhlo rovněž na jedničku. 🙂
Report review
12 days ago
Verified review
Skvělý výběr oblečení, fotografie, díky kterým má člověk vždy dobrou představu, jak konkrétní kus vypadá. Výhodné ceny a akční nabídky.
Report review
Nov 1, 2023
Verified review
Nakupuji u Supersklep uz několik let a vždy je vše perfektní.
Measures have been taken to ensure that the published reviews only originate from consumers who have actually used or purchased the products or services.
Imported Reviews
They are not included in the overall rating. No verification measures have been taken.