Our mission is to enable digital trust. Find out how reviews work at Trusted Shops.
Top positive review
Nov 12, 2022
Verified review
Har nu köpt 13 maskiner/verktyg + en del batterier och laddare. Mycket bra priser för gedigna verktyg/maskiner. Visst undantag för fräsbord och bordssåg, som onekligen är en aning klent byggda. Men för 800:- respektive 1500:- är de helt OK för en amatör som mig. Prestigemärken kostar tre gånger så mycket.
Snabba, okomplicerade leveranser. Jag kommer att återvända till Vonroc många gånger i framtiden.
Produkterna verkar vara av hyfsad kvalitet, men jag förväntar mig inte något märkvärdigt - till det priset. Transporten var snabb men tillkrånglad med onödigt många besked via flera kanaler. Två produkter beställdes samtidigt, men skickades separat, vilket ställde till problem. Förpackningen kan fungera vid försäljning över disk, men knappast vid e-handel. Vem som helst kan öppna förpackningen under transporten utan att det märks. Den var inte ens försluten med tejp, vilket är ofattbart nonchalant. Jag inser att man har förenklat hanteringen genom att skicka varje produkt i sin förpackning och för sig, men det borde vara dyrare transport än att samsända. Vad händer om något saknas i förpackningen - skickas då komplettering snarast utan extra besvär?
Makinen kom i tid.
Alla saker var med.
Ett bra Pris för klipparen.
Fungerar.
Klipphöjden med 4 inställningar kunde vara kunde vara lägre på ettan.
Sep 15, 2023
Verified review
Mycket bra erfarenhet av mitt köp av transportkärra. Lätt att beställa och snabb leverans. För min del kan det inte bli bättre. Mvh
Sep 11, 2023
Verified review
Attraktiva priser. Väldigt bra kvalitet över lag med tanke på priset. Snabba frakter och riktigt bra utbud som bara växer.
Sep 12, 2023
Tack så mycket för din feedback! Det är härligt att höra att du upplever våra priser som attraktiva och att du är nöjd med den övergripande kvaliteten på våra produkter. Vi är glada över att kunna erbjuda snabba frakter och ett utbud som fortsätter att växa!
Vi hoppas kunna fortsätta att möta dina förväntningar och tackar dig för att du valt VONROC 🌞
VONROC
Allt fungerade utmärkt utom Postnords försenade leverans. Bra produkt till rimligt pris.
Sep 4, 2023
Good quality
Compressor behaves as expected, fills air fast and at decent noise level
Sep 6, 2023
That's great to hear! It sounds like the compressor is meeting your expectations by providing fast air filling with a reasonable noise level. Thank you for sharing your experience with us.☀️
Kind regards,
13 days ago
Bra kvalité på pelarborrmaskinen 900W och snabb leverans
Sep 5, 2023
Verified review
Är riktigt nöjd med allt jag beställde, snabb leverans
Sep 6, 2023
Fantastiskt att höra! Tack för din positiva feedback och att du uppskattade den snabba leveransen. 🚚
Verified review
Fina verktyg ,Fantastisk kundservice bra bemötande,
Sep 12, 2023
Det är fantastiskt att höra att du är nöjd med våra verktyg och att du har haft en positiv upplevelse med vår kundservice och bemötande. Vi är tacksamma för din feedback och hoppas att vi fortsätter att uppfylla dina förväntningar i framtiden. Tack för att du valde våra produkter 🌞
Sep 14, 2023
Bra produkt
Snabb leverans, bra priser och en bra produkt.
Sep 17, 2023
Prisvärd
Bra pris inklusive frakt och bra leveranstid.
Sep 4, 2023
Verified review
Bra kvalitet, bra priser.
Bra kvalitet, bra priser, snabb leverans.
Sep 6, 2023
Tack så mycket för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med både kvaliteten på våra produkter, våra priser och den snabba leveransen. ☀️
VONROC
Härligt att höra att du uppskatar vår snabba leverans! Vi strävar alltid efter att erbjuda bästa möjliga service till våra kunder. Tack för din feedback och att du valde VONROC! 🚀😊
Sep 11, 2023
Snabbt och smidigt
Sep 12, 2023
Det är bra att höra att din upplevelse var snabb och smidig. Tack för din feedback! Vi strävar alltid efter att ge våra kunder en effektiv och bekväm köpupplevelse. Om du har några funderingar eller frågor, tveka inte att kontakta oss. ☀️
Undvik Post Nord
Funkade perfekt!
Sep 12, 2023
Det är härligt att höra att allt fungerade perfekt för dig! Tack för att du delade din positiva upplevelse. Om du har funderingar eller frågor i framtiden, tveka inte att kontakta oss. 😊
VONROC
Measures have been taken to ensure that the published reviews only originate from consumers who have actually used or purchased the products or services.
Imported Reviews
They are not included in the overall rating. No verification measures have been taken.