VONROC Sverige- Logo - reviews

Reviews:

443 reviews in the last 12 months513 total reviews

4.51
Excellent
Our mission is to enable digital trust. Find out how reviews work at Trusted Shops.

Top positive review

May 26, 2023
 Verified review
Snabb leverans och bra kundservice. Vänligt bemötande och välvillig inställning hos kundservice när ett litet problem uppstod i samband med min beställning. Allt löstes till det bästa och dessutom motsvarar produkten mina förväntningar.

Top negative review

Jan 11, 2023
 Verified review
Produkterna verkar vara av hyfsad kvalitet, men jag förväntar mig inte något märkvärdigt - till det priset. Transporten var snabb men tillkrånglad med onödigt många besked via flera kanaler. Två produkter beställdes samtidigt, men skickades separat, vilket ställde till problem. Förpackningen kan fungera vid försäljning över disk, men knappast vid e-handel. Vem som helst kan öppna förpackningen under transporten utan att det märks. Den var inte ens försluten med tejp, vilket är ofattbart nonchalant. Jag inser att man har förenklat hanteringen genom att skicka varje produkt i sin förpackning och för sig, men det borde vara dyrare transport än att samsända. Vad händer om något saknas i förpackningen - skickas då komplettering snarast utan extra besvär?

Reviews for VONROC Sverige

Sort by
Latest first
6 days ago
 Verified review
Oerhört snabb leverans o trevlig hjälpsam kundtjänst.
7 days ago
12 days ago
 Verified review
Produkten var enligt beskrivningen och enligt de önskemål och behov jag hade. Leveransen Ok
13 days ago
 Verified review
Trodde att "Lyxig" modell betydde mer power och bättre värme men tyvärr bara krångligare inställningar med app, för mina behov som ändå är hemma då jag använder den.
Nov 18, 2023
Nov 18, 2023
Nov 17, 2023

Utmärkt

Bra kvalité. Bra pris. Mycket konkurrenskraftiga. Inget lulle lull med en massa reklam utan bara rakt på sak med robusta maskiner. / Robert
 Verified review
Lätt att komma i kontakt med företaget Bra service och fint bemötande.
 Verified review
Snabb leverans och kvalitet.
Nov 15, 2023
Nov 14, 2023
Nov 14, 2023
Nov 13, 2023

Ett mycket gott helhetsintryck

Produkternas kvalitet och ett trevligt kundbemötande ger totalt ett mycket gott helhetsintryck.
Nov 13, 2023
 Verified review
Snabbt och enkelt att beställa
Nov 11, 2023
Saknar mitt paket
Nov 7, 2023
 Verified review
Snabb leverans och nöjd med varan!
Answer by VONROC Sverige
Nov 8, 2023
Härligt att höra att du upplevde snabb leverans och är nöjd med varan! Tack för din positiva feedback!
Nov 6, 2023
Snabb behandling och leverans 👍🙂
Answer by VONROC Sverige
Nov 8, 2023
Tack för din positiva feedback och ditt leende i kommentaren! Vi strävar alltid efter att erbjuda en smidig och effektiv köpupplevelse. 😊