Our mission is to enable digital trust. Find out how reviews work at Trusted Shops.
Top positive review
May 26, 2023
Verified review
Snabb leverans och bra kundservice. Vänligt bemötande och välvillig inställning hos kundservice när ett litet problem uppstod i samband med min beställning. Allt löstes till det bästa och dessutom motsvarar produkten mina förväntningar.
Produkterna verkar vara av hyfsad kvalitet, men jag förväntar mig inte något märkvärdigt - till det priset. Transporten var snabb men tillkrånglad med onödigt många besked via flera kanaler. Två produkter beställdes samtidigt, men skickades separat, vilket ställde till problem. Förpackningen kan fungera vid försäljning över disk, men knappast vid e-handel. Vem som helst kan öppna förpackningen under transporten utan att det märks. Den var inte ens försluten med tejp, vilket är ofattbart nonchalant. Jag inser att man har förenklat hanteringen genom att skicka varje produkt i sin förpackning och för sig, men det borde vara dyrare transport än att samsända. Vad händer om något saknas i förpackningen - skickas då komplettering snarast utan extra besvär?
Trodde att "Lyxig" modell betydde mer power och bättre värme men tyvärr bara krångligare inställningar med app, för mina behov som ändå är hemma då jag använder den.
Oct 31, 2023
Verified review
Hela borrkroppen rör sig upp och ner när man borrar. Sliter på elkabeln som måste följa med vid varje borrhål. Borde varit som andra borrmaskiner med spindel istället
Nov 8, 2023
Tack för din feedback, vi uppskattar det!
Vi kommer att skicka detta vidare till vår produktutveckling så att de kan kika på det 😊
Tveka inte på att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar.
Sep 16, 2023
Verified review
Leveransen kom ej på avtalad tid eller dygn. Den kom ej hellre till min adress som var lovat. Fick hämta den på PostNords utlämningställe 5 km från rätt plats och någon dag senare. Emballaget var trasigt men produkten verkar vara ok.
Skärpning bör ske så att ni levererar enligt era erbjudande. Dåligt att paketet inte kom utan jag fick ta min bil för att hämta det!
Aug 7, 2023
Verified review
Det tog 10 dagar att få den.
Dåligt inpackad. Laddaren hade åkt ur sin kartong och flöt runt i det stora paketet.
Aug 22, 2023
Vi beklagar för den besvikelse du upplevde med leveranstiden och för att produkten inte var ordentligt förpackad. Din feedback är viktig för oss när vi strävar efter att förbättra våra tjänster.
Vi kommer att se över våra leveransprocesser för att försöka förhindra sådana problem i framtiden. Om du har några andra frågor eller feedback, tveka inte att höra av dig. Vi uppskattar din input och hoppas att du ger oss en chans att göra det bättre nästa gång.
Jan 11, 2023
Verified review
Hyfsade produkter, men tveksam leverans
Jan 12, 2023
Hej,
Tack för din feedback!
Angående att dina produkter skickas separat så gör vi detta då våra produkter kommer färdigpackade från vår fabrik. Detta gör att vi kan leverera paketen snabbare och det är även mer miljövänligt. Sen ska paketet självklart vara förseglat med tejp! Skulle något saknas i din förpackning så är det bara att kontakta oss på service@vonroc.se så löser vi det.
Skulle du ha några funderingar så kan du kontakta mig på ovanstående email.
Sara VONROC
Jan 18, 2023
Bärbar dammsugare
Vid leveransen av en bärbar dammsugare saknades batteriet, istället fick jag en kartong med insexskruv från Förch och lite häftklammer. Kontaktade Sara på kundtjänst som såg till att jag fick ett batteri, kom idag. Det fanns ingen utfyllnad i kartongen och en del tillbehör låg i dammsugaren och en del utanför. Klämmorna till locket på dammsugaren låg också bredvid så locket var löst. Har provat dammsugaren nu ock allt verkar fungera. Nu tror jag inte Vonroc skulle lägga i ett skruvpaket istället för ett batteri. Det är en sak att glömma lägga i batteriet, en annan att ersätta det med ett skruvpaket (ungefär samma vikt). Så kartongen kan ha blivit öppnad någon gång under transporten till mig.
Aug 3, 2023
Verified review
Gräsklippare som inte riktigt lever upp till förväntningarna.
Väldigt plastigt och den lilla batteridrivna modellen skulle funka bra till "liten till mellanstor gräsmatta", jag har 145kvm gräsmatta och det tolkar jag som liten, trots det så är 2x2,0ah batterierna slut när jag klippt 2/3 av gräsmattan.. Suck 😴
Sep 6, 2023
Tack för din åsikt och feedback. Det låter som att du har haft en mindre tillfredsställande upplevelse med produkten. Vi beklagar att batterierna inte räckte till för att klippa hela din gräsmatta. Vi kommer att ta med din feedback i vårt fortsatta arbete med att förbättra och utveckla våra produkter. Om du har ytterligare frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta vår kundtjänst så att de kan hjälpa dig vidare.
Dec 3, 2022
Verified review
Sista beställningen arbetslampa 2x20w på stativ var en besvikelse.
Riktig leksak. Inget fel på lamporna, men hade inte räknat med att den var i miniatyr.
Mar 1, 2023
Verified review
Lager i Sverige???Skulle ge snabbare leverans.
Mar 6, 2023
Hej,
Tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme.
Förhoppningsvis så kommer vi att öppna ett lager i Sverige senare i år och då kommer vi kunna erbjuda båda snabbare leverans men också fler leveransalternativ.
Tills det sker så har vi en leveranstid på 2-4 arbetsdagar 😊
Jag önskar dig en fortsatt härlig måndag.
Med vänlig hälsningar,
Jun 25, 2023
Garanti
Går ej att logga in på vonroc.com
Jun 27, 2023
Vi beklagar eventuella problem du upplever med inloggningen på hemsidan. Vänligen kontakta vår kundtjänst så att vi kan hjälpa dig att lösa problemet och få dig inloggad på ditt konto. Du kan kontakta oss via service@vonroc.se
VONROC
Measures have been taken to ensure that the published reviews only originate from consumers who have actually used or purchased the products or services.
Imported Reviews
They are not included in the overall rating. No verification measures have been taken.