Our mission is to enable digital trust. Find out how reviews work at Trusted Shops.
Top positive review
Jan 15, 2023
Verified review
Lynhurtig levering, desværre var dykpumpen som jeg havde bestilt, totalskadet af Post Danmark. Her efter lynhurtig afgørelse på sagen, send et par billeder til os, besked efter en time, vi sender en ny pumpe uden beregning, behold den skadede. Det hele tog 4 hverdage fin service.
Niels Erik Frederiksen
God levering, men jeg ønskede desværre at aflevere produktet igen, hvor returneringsprocessen er lidt latterlig. 1) Først skal man selvfølgelig gøre opmærksom på, at man ønsker at sende varen retur, 2) herefter skal man udfylde en formular som man skal sende tilbage til VONROC, 3) for derefter at udfylde endnu en formular, 4) som man så skal printe ud og sætte på pakken. Ret omstændigt, især når man desværre ikke har en printer.
Measures have been taken to ensure that the published reviews only originate from consumers who have actually used or purchased the products or services.
Imported Reviews
They are not included in the overall rating. No verification measures have been taken.