Reviews:

9 %
6 %
24 %

Review summary

Many customers appreciate the fast delivery, and most reviews praise the quality of the products. Customers frequently complain about unexpected extra costs due to customs, taxes, and unclear fee information at checkout. A few customers mention long waiting times or issues with receiving their orders. Some also report defects or dissatisfaction with certain products. Communication is often criticized for being unclear or insufficient, especially regarding order information and problem resolution.

This text was automatically created by an AI system from user reviews.

Was this information helpful to you?

Authentic reviews from real people.

How Trusted Shops prevents fake reviews

ReviewsMotea Norge

(8)
(2)
(3)
(3)
(17)
 Verified
Varen kom aldri frem. Nå finner jeg ut at UPS har sendt varene i retur. Jeg fikk aldri informasjon om leveranse og at varen kunne hentes.

Reply from Motea Norge

Leit at varen aldri kom fram og at sendingen ble returnert av UPS uten at du mottok henteinformasjon. Slik mangelfull varsling skal ikke skje, og vi forstår frustrasjonen når en ordre forsvinner i prosessen. Når en pakke returneres av transportøren, kan vi enten sende på nytt eller refundere så snart returen er registrert hos lageret. Kundeservice kan starte et sporingskrav mot UPS for å bekrefte nøyaktig status og sikre at neste steg går raskt og tydelig. Opplysningene som hjelper mest er ordrenummer og eventuelt sporings-ID. Takk for at du sier ifra – vi bruker tilbakemeldingen til å skjerpe rutiner for varsling ved utlevering. – Motea-Team
2 Reviews

Dårlig informasjon

Dere kan spesifisere når kunder bestiller, at det kommer ekstraregning på varer levert til Norge. Dette bør stå ved første varebestilling. Føler meg lurt da jeg måtte betale opptil like mye i toll og avgifter som varen kostet.

Reply from Motea Norge

Hei, takk for tilbakemeldingen din. Vi forstår godt at det oppleves skuffende å få en ekstraregning for toll og avgifter uten at dette kom tydelig fram ved bestilling. Når varer sendes fra utlandet kan slike kostnader påløpe i henhold til lokale regler, og disse kreves inn av transportøren. Vi tar med oss innspillet ditt om tydeligere informasjon slik at dette kan fremgå bedre for kunder i Norge. Med vennlig hilsen, Ditt Motea-Team
 Verified
Jeg kjøpte en vare fra motea pålydende kr 800 inkl frakt. Betalte via Klarna direkte. Fikk i ettertid regning fra ups pålydende 386 kr for fortolling og gebyr til ups. Dette var ikke opplyst i mitt kjøp fra motea.

Reply from Motea Norge

Hei, takk for at du deler erfaringen din. Vi forstår at det er frustrerende å motta en ekstra regning for fortolling og gebyrer etter kjøpet. Når varer sendes fra utlandet kan lokale tollregler medføre slike tilleggskostnader, som innkreves direkte av transportøren. Vi beklager dersom dette ikke var tydelig nok ved bestilling. Med vennlig hilsen, Ditt Motea-Team
 Verified
Veldig dårlig kommunikasjon, enorm lang ventetid og lang handling.

Reply from Motea Norge

Leit å høre om svært dårlig kommunikasjon, lang svartid og en treg behandling. Det er ikke slik opplevelsen skal være, og vi forstår frustrasjonen når det drar ut uten klare svar. Vi går gjennom rutiner og bemanning for å korte ned svartidene og sikre bedre oppfølging gjennom hele prosessen. Hvis saken din fortsatt ikke er avklart, kan kundeservice gå gjennom ordren og gi en konkret status med neste steg (f.eks. fremskyndet behandling eller alternativ løsning i tråd med vilkårene). Takk for tilbakemeldingen – den hjelper oss å prioritere forbedringer der det trengs mest. – Motea-Team
2 Reviews
 Verified
Det kom ikke frem av nettsiden at det ville komme en ekstrakostnad for toll på produkter kjøpt hos dere.

Reply from Motea Norge

Hei, takk for tilbakemeldingen. Vi forstår godt at det kan være frustrerende med uventede kostnader ved levering. Når varer sendes fra utlandet kan toll og avgifter bli lagt til i henhold til lokale regler. Disse kostnadene kreves inn direkte av transportøren ved levering og ligger dessverre utenfor vår kontroll. Med vennlig hilsen, Ditt Motea-Team

Særdeles dårlig service

To Verify Authenticity

Verified Reviews

Measures have been taken to ensure that the published reviews only originate from consumers who have actually used or purchased the products or services.

Imported Reviews

They are not included in the overall rating. No verification measures have been taken.

Contact

• www.motea-norsk.com
  • info@motea.com
  • Meinerzhagen, DEU
Visit website

About

Motea Norge

Motea er din nettbutikk for motorsykkeltilbehør og tilleggsdeler. Finn et bredt utvalg av merker fra Craftride, ConStands, V-Trec til Puig, Bagtecs og mange flere. Enten det er motorsykkelbagasje elle...

This company has linked Trusted Shops profiles.

Show all profiles