Reviews:

5 %
2 %
9 %

Review summary

Customers overwhelmingly praise the high quality and craftsmanship of the products, often noting their durability, softness, and adherence to description. Many also appreciate that products match their visual expectations from photos. However, some customers express frustration with slow or problematic delivery, and a few mention discrepancies in color or fading.

This text was automatically created by an AI system from user reviews.

Was this information helpful to you?

Authentic reviews from real people.

How Trusted Shops prevents fake reviews

Reviewsjukki.bg

(46)
(10)
(28)
(26)
(409)

Reply from jukki.bg

Вашата висока оценка ни прави много щастливи! Благодарим Ви за гласуваното доверие и за това, че сте наш клиент. Ще се радваме да пазарувате при нас отново! 🛍️✨😊

Reply from jukki.bg

Благодарим Ви, че отделихте време да ни оцените. Вашето мнение е важно за нас. Радваме се, че сте доволни и се надяваме и за в бъдеще да сте наш клиент. ❤️

Verified

Чаршафчета и постелки за повиване

Поръчах няколко чаршафчета за количката, но едва станаха на матрачето. За съжаление и от прането се свиха. Иначе цветовете са хубави, но не бих поръчала отново. Непромокаемите подложки за повиване са много практични и бих ги препоръчала.

Delivery took too long

I’m glad with the goods, but the delivery took too long

Reply from jukki.bg

Благодарим Ви за добрата оценка и за отделеното време! Радваме се, че опитът Ви с нас е бил позитивен. Ще се радваме да пазарувате при нас отново! 💻✨😊

Verified
The products are good and the price is better

5 Reviews

In the delivery

Страхотни са нещата ви.Благодаря

To Verify Authenticity

Verified Reviews

Measures have been taken to ensure that the published reviews only originate from consumers who have actually used or purchased the products or services.

Imported Reviews

They are not included in the overall rating. No verification measures have been taken.

Contact

Visit website

About

jukki.bg

Jukki е полска компания с европейски обхват, която не само проектира, но и произвежда текстил за бебета и деца. Нашата цел винаги е била и продължава да бъде да създаваме широка гама от достъпни, висо...

This company has linked Trusted Shops profiles.

Show all profiles