www.atlasformen.sk
Reviews:

15,511 total reviews   1,151 reviews in the last 12 months

Review summary

Customers consistently praise the fast and reliable delivery of their orders, as well as the excellent product quality. Many find that sizing generally fits, and they appreciate the professionalism and helpfulness of the customer service team, especially during phone or complaint interactions. Returns and exchanges are usually handled smoothly, and free gifts, discounts, and free shipping are noted as pleasant bonuses. Some customers mention occasional delivery delays and raise concerns about product durability or material improvements. There are also comments regarding mislabeling, limited size variety, and issues with certain fits. Additionally, many wish for a broader or more diverse product selection, especially for women, larger sizes, or specific items. A few customers cite slow refunds or communication gaps during the returns process.

This text was automatically created by an AI system from user reviews.

Was this information helpful to you?

Authentic reviews from real people.

How Trusted Shops prevents fake reviews

Reviewswww.atlasformen.sk

(14)
(3)
(27)
(129)
(978)
 Verified

Výborný prístup k oznámeniu o poškodení tovaru

Tovar Q1125 bol poškodený. Pri telefonickom rozhovore dňa 26.06.2026, keď som oznámila poškodenie tovaru, ma milo prekvapil prístup Vašej pracovníčky, korá ma informovala, že mi pošlete náhradu za poškodený tovar. Potešila ma táto informácia.

Reply from www.atlasformen.sk

Dobrý deň, ďakujeme vám za priaznivé hodnotenie. Teší nás, že sme mohli prispieť k vašej pozitívnej skúsenosti. S prianím pekného dňa, Tím Atlas For Men
 Verified
Kvalitný tovar, rýchle doručenie poteší. Probém pri platbe kartou, keď ju nechcelo platobné rozhranie akceptovať, napriek viacnásobnej kontrole údajov, už nie. Našťastie bola pripravená možnosť platby pri výbere z balíkoboxu.
 Verified
Vždy spoľahlivá stránka, rýchle a bezchybné dodanie tovaru. Tovar kvalitný, dobre ušitý, presne zodpovedá popisu a obrázku, veľkostne sedí. Nakupujem už roky a som veľmi spokojná.

Reply from www.atlasformen.sk

Dobrý deň, ďakujeme vám za pozitívnu spätnú väzbu, ktorá nás veľmi potešila. Ďakujeme, že s nami nakupujete. S pozdravom, Tím Atlas For Men
 Verified
Som veľmi spokojná s vybavovaním objednávky a vysoko oceňujem komunikáciu s personálom, pretože objednávam telefonický.Nemam žiadne komentáre iba pochvalu

Reply from www.atlasformen.sk

Dobrý deň, ďakujeme vám za milé slová a pozitívnu spätnú väzbu. Veľmi nás teší, že ste spokojná s vybavovaním objednávok aj s telefonickou komunikáciou s naším tímom. Vaša pochvala je pre nás veľkou motiváciou. Ďakujeme, že u nás nakupujete. S pozdravom,Tím Atlas For Men
4 Reviews
 Verified
Páči sa mi, keď má oblečenie dlhé rukávy vo väčších veľkostiach 3x a nie len širšie, aby vyzeralo ako medveď. Materiál oblečenia by sa dal vylepšiť, pretože strih je veľmi dobrý. Topánky sú však síce z dobrého materiálu, ale majú slabý strih, pretože chodidlo padá dovnútra.

Reply from www.atlasformen.sk

Dobrý deň, ďakujeme vám za pozitívny názor a pripomienky. Zároveň vám prajeme mnoho radosti s vašimi novými nákupmi! S prianím pekného dňa, Tím Atlas For Men
 Verified
Tovar mi príde stále v dobrom stave, všetko sedí podľa veľkosti,je kvalitný, chýba mi viac ponuk pre ženy ináč som spokojná

Reply from www.atlasformen.sk

Ďakujeme vám za spätnú väzbu. Teší nás, že ste spokojná s kvalitou tovaru aj veľkosťami. Zároveň ďakujeme za podnet týkajúci sa širšej ponuky pre ženy, radi ho zvážime. S prianím pekného dňa, Tím Atlas For Men.

Dodávky objednaného tovaru

Som spokojný aj s telefonickou komunikáciou pri objednaní tovaru ako aj s dodaním cez kuriérskou službou.Z mnohých objednávok som mal len jednu reklamáciu,ktorá sa napokon vybavila k mojej spokojnosti (výmena tovaru - menšia veľkosť za väčšiu).

4 Reviews
 Verified
Vylepši&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&´t by trebalo obsah tovaru nakoľôko 4x tovar už nebol a tak som kúpil 1-ks kraťasov čo nebolo boh vie čo!

Reply from www.atlasformen.sk

Dobrý deň, ďakujeme vám za spätnú väzbu. Niektoré produkty majú veľký úspech, a tak sa rýchlo vypredajú všetky alebo niektoré veľkosti. Stále sa snažíme sklad dopĺňať a pridávať vypredané veľkosti čí nové produkty. Veríme, že si z našej ponuky opäť niečo vyberiete. S prianím krásneho dňa, Tím Atlas For Men
 Verified
- je veľmi dobré, že môžem konkrétne popozerať ponúkané produkty - veľkosti po odskúšaní sedia podľa veľkostnej tabuľky

Reply from www.atlasformen.sk

Dobrý deň, ďakujeme vám za pozitívnu spätnú väzbu, ktorá nás veľmi potešila. Ďakujeme, že s nami nakupujete. S pozdravom, Tím Atlas For Men 2
6 Reviews

Nespokojnosť s veľkosťou

So zákazníckymi službami som spokojný, spokojný som aj s dodacou lehotou. Musím ale vytknúť, že po objednaní tovaru som hneď písal email so žiadosťou o zaslanie v rámci veľkosti XXL tú menšiu veľkosť, teda 56, ale došli mi nohavice opäť veľké, pravdepodobne veľkosti 58. Už minulý rok som na to doplatil, takže s týmto označením XXL si už nebudem nič objednávať

Reply from www.atlasformen.sk

Dobrý deň, ďakujeme vám za pripomienku, dáme si na to do budúcnosti pozor. Tešíme sa na vašu ďalšiu návštevu! S pozdravom, Tím Atlas For Men
J B
Juraj B.
8 Reviews
 Verified
Teší ma že dostávam ponuky z ktorých sa da často vybrať a pri objednaní do 10 dní dostanem aj nejaký darček zadarmo.

Reply from www.atlasformen.sk

Dobrý deň, ďakujeme vám za pozitívny názor, a zároveň vám prajeme mnoho radosti s vašimi novými nákupmi! S prianím pekného dňa, Tím Atlas For Men
 Verified
Slušný výborný obchod s kvalitným tovarom, tovar je vždy kvalitne zabalený a rýchlo doručený. Treba vyskúšať

6 Reviews
 Verified
Bezproblémová výmena tovaru. Farby sú niekedy divoké, u nás neobvyklé (čierné boxerky-šiccc..). Materiály by mohli byť v lete tenké (horúčavy...tielká, pižamá). (viď Turecko). Väčšie čísla.

Reply from www.atlasformen.sk

Dobrý deň, ďakujeme vám za pripomienky, ktoré sú veľmi dôležité pre zkvalitnenie našich služieb. . Tešíme sa na vašu ďalšiu návštevu! S pozdravom, Tím Atlas For Men
 Verified
Nenáročné ale celkom kvalitné oblečenie do záhrady, okolo domu za dobrú cenu. Vadia mi vnútorné nášivky na krku a boky bavlnených tričiek s dlhým rukávom, pretože odierajú kožu a musím ich vždy odpárať.

Reply from www.atlasformen.sk

Dobrý deň, ďakujeme vám za pripomienku. Vnútorné nášivky sú dôležitou súčasťou oblečenia. Určujú veľkosať a údržbu. Ak Vám vadí, môžete ich vypárať alebo odstrihnúť. Ďakujeme za pochopenie. S pozdravom, Tím Atlas For Men
 Verified
Pre nás skôr narodené ženy, plnostihle máme dobrý výber oblečenia letné aj zimné. Poteším sa aj darčekom. Trochu mi chýba pre diabetikov, hlavne ponožky na každé ročné obdobie. Prajem veľa úspechov.

Reply from www.atlasformen.sk

Dobrý deň, ďakujeme vám za priaznivé hodnotenie a pripomienku. Teší nás, že sme mohli prispieť k vašej pozitívnej skúsenosti. S prianím pekného dňa, Tím Atlas For Men
12 Reviews
 Verified
Som nadšeným zákazníkom atlasformenu , pretože som v ňom nakúpila veľmi veľa najmä odevov s ktorých kvalitou som bola nadmieru spokojná. Verím, že aj mnou obdarovaných tieto pekné darčeky rovnako potešili.

Verified
Všetko prebehlo vždy v poriadku, aj teraz, aj v minulosti

Reply from www.atlasformen.sk

Ďakujeme vám za vašu spätnú väzbu. Veľmi nás teší, že všetko prebehlo v poriadku nielen pri tejto objednávke, ale aj pri vašich predchádzajúcich nákupoch. Vaša dlhodobá spokojnosť je pre nás veľmi cenná. S prianím pekného dňa, Tím Atlas For Men.
 Verified
E-shop reaguje rychlo na objednávku aj odoslanie tovaru. Vylepšiť by sa mohol sortiment.

Reply from www.atlasformen.sk

Dobrý deň, ďakujeme vám za pozitívny názor a pripomienku, a zároveň vám prajeme mnoho radosti s vašimi novými nákupmi! S prianím pekného dňa, Tím Atlas For Men
5 Reviews
 Verified
Všetko funguje správne Prehľadná ponuka ľahké objednanie bezproblémové doručenie poštou. Žiadne skryté požiadavky darček milý a potešil.

Verified
Spoľahlivý obchod s dobrými cenami a dobrou kvalitou tovaru.

How reviews work at Trusted Shops

You’ll find three types of reviews on Trusted Shops company profiles. Verified reviews have been collected by companies while being a Trusted Shops member, and have been verified. Reviews without a label have been written proactively by users and haven’t been verified. Companies can choose to add reviews from other review platforms to their company profile. These are marked as imported and aren’t included in the overall rating. Imported reviews are not verified.