glasoflaskor.se
Reviews:

1,094 total reviews   369 reviews in the last 12 months

Review summary

Customers frequently praise the fast delivery, careful packaging, and the helpfulness and responsiveness of support and service. Many are satisfied with the quality of products, the smooth and simple ordering process, and the wide selection available. The website is often described as user-friendly, and most customers receive the correct orders. However, some customers report occasional delays or longer-than-expected shipping times, as well as issues with broken items or oversized boxes during delivery. A few express concerns about product defects or design, and some encounter technical issues with the ordering process. There are also mentions of missing items or confusion about what is included in orders, and some wish for an even broader selection or specific sizes.

This text was automatically created by an AI system from user reviews.

Was this information helpful to you?

Authentic reviews from real people.

How Trusted Shops prevents fake reviews

Reviewsglasoflaskor.se

(27)
(17)
(21)
(59)
(245)
 Verified
De sendte det jeg bestillte , det jeg synes var dumt er at jeg trengte gummistrikk og skrulokk.. det fant jeg ikke. .. så om de har det ,bør det være enklere å finne . Og post nord surra innmari med pakka. Det er postens skyld , jeg vet .. men nevner så de kansje tenker å ha andre bud ...
 Verified
Enkelt att beställa och räkna ut porto. Snabb hantering. Minus för sista delen av leveransen till. Paketet vägde över 20 kg. SMS kom sent, dvs dagen innan leverans. Datum för leverans gick inte att ändra. Det blev bomkörning för PostNord. Hade varit enklare om vi haft möjlighet att påverka.
 Verified
Quick and correct delivery, good prices. Pretty glas. Quite expensiv frakt. If only some bottles are needed, then transport costs are bit higher, but it is hardly something shop itself could change.
 Verified
Bra sortiment men stora prisökningar och ibland långa leveranstider drar ner betyget lite. Upptäcker emellanåt att antalet lock inte stämmer (visar sig ju när man kommer till slutet av lagret) och svårt att räkna stora mängder vid leverans. En av burkarna jag beställer frekvent har dessutom "krympt" så det är svårt att få i samma mängd som förut.
 Verified

Bra flaskor och bra ställe att beställa från!

Beställde flaskor i 2, 3 och 4 liters storlek. Bra europeisk tillverkade. Smidigt att beställa. Smidigt med frakten. Väldigt nöjd och kommer handla där igen om/när jag behöver fler. Rekommenderar
 Verified
Hanteringen av skadade flaskor sköttes bra. Synd att så många var trasiga i första försändelsen. Jag fick hantera mycket glassplitter när kartongen öppnades.. Jag fick nya flaskor för de som var trasiga.
 Verified

Allt fungerar smidigt, synd på PostNord

Allt fungerar smidigt, enkelt att se vad man vill ha/behöver, enkelt att beställa och smidigt att betala. Synd bara att den sista delen av leveransen sköts av PostNord, ett logistikföretag som har svårt att förstå begrepp som "denna sida upp" och "hanteras varsamt".
 Verified
Det vore bättre om ni packade i två mindre lådor, istället för en stor. Den stora lådan håller inte för den tyngden med alla glasburkar.
3 Reviews

Nöjd kund

Stort utbud, bra priser, snabb leverans det är väll det man önskar sig
 Verified
Bra servis men brist på information vad som ingår i produkterna, men dom löste problemet snabbt En länk till produkter som ska ingå i varan och att det klart framgår att det inte ingår fast det syns på bilder på produkten
 Verified
Fina flaskor men en var trasig tyvärr, men jag tycker inte man ska packa in dom ännu mer, det borde räckt med det som var, bara en olyckshändelse /hälsn, Lotta

Reply from glasoflaskor.se

Hej, Vi beklagar de problem du har upplevt. Vi vill informera dig om att vår kundtjänst kommer att kontakta dig via e-post för att hantera ditt serviceärende och erbjuda en lösning så snart som möjligt. Vi ber dig kontrollera både din inkorg och din skräppostmapp. Din feedback är viktig för oss och kommer att vidarebefordras till berörda team för att hjälpa oss att förbättra våra processer. Tack för ditt tålamod och din förståelse. Med vänliga hälsningar, glasoflaskor.se
3 Reviews
 Verified
Lågt pris, när man behöver många flaskor. Stort utbud, hade önskat en 17cm hög och 22 cm bred men man kan ju inte få allt.
 Verified
Flaskorna och korkarna va väldigt bra. Däremot så får transportfirman PostNord underkänt. 11 av 40 flaskor va krossade när de kom fram. Flaskorna va väldigt bra packade och även kartongen va märkt med glas och fragile.

Fler beställningar

Bra form, rymd och design. En leverans som borgar för fler beställningar.
 Verified
Så många trevliga och roliga alternativ. Stort utbud. Snabb leverans.
 Verified

Lång leveranstid och dålig info

Det framgick inte att burkar jag beställde saknade lock utan att dessa måste beställas separat. Mycket lång leveranstid. Det angavs 1-2 dagar och jag förstår förvisso att det endast gäller inrikes, men normalt tar inte en transport från Tyskland till Sverige mer än 10 dagar. Denna feedback-fråga fick jag flera dagar innan paketet anlände. Pga den långa leveranstiden beställer jag lock från annan firma.

Reply from glasoflaskor.se

God dag, Tack för din feedback. Vi beklagar att din beställning inte motsvarade dina förväntningar. Vi förstår hur frustrerande det är när det inte tydligt framgår att glasen levereras utan lock och att dessa måste beställas separat. Din synpunkt är mycket värdefull för oss, och vi kommer att se över hur vi kan göra produktinformationen tydligare framöver. Den långa leveranstiden motsvarar inte heller våra standarder. Du har helt rätt – även vid internationella leveranser bör leveransen normalt ske snabbare. Vi undersöker vad som kan ha orsakat förseningen i ditt fall för att undvika liknande situationer i framtiden. Att du fick förfrågan om att lämna en recension innan paketet hade anlänt är naturligtvis inte heller optimalt. Även här kommer vi att se över våra rutiner. Vi beklagar att du på grund av denna upplevelse har valt att beställa locken från ett annat företag. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse – det hjälper oss att förbättra vår service. Med vänliga hälsningar Kundserviceteamet
Snabb leverans och välpackat
 Verified
Mycket snabb leverans av fina flaskor
 Verified
Mycket att välja på. Fanns i princip allt i flaskor och burkar. Snabb leverans

To Verify Authenticity

Verified Reviews

Measures have been taken to ensure that the published reviews only originate from consumers who have actually used or purchased the products or services.

Imported Reviews

They are not included in the overall rating. No verification measures have been taken.