Sun & Fun Holidays- Logo - reviews

Sun & Fun Holidays
Reviews:

105 reviews in the last 12 months231 total reviews

Review summary

Reviews for Sun & Fun Holidays are consistently positive. Customers frequently praise the friendliness, helpfulness, and professionalism of staff. Most reviews highlight smooth, well-organized trips and processes. Many customers appreciate quick replies and flexible problem-solving. Clear and accurate communication is often noted, and many find the booking, payment, and check-in processes simple and reliable. Some customers have reported negative experiences with specific representatives. A minority mention delays or issues with scheduling, and some desire more proactive support in challenging situations. There are complaints about incomplete or misleading information, and dissatisfaction with hotel conditions or misrepresentation has been expressed. Additionally, some customers have faced difficulties with online check-in or documentation.

This text was automatically created by an AI system from user reviews.

Was this summary helpful?

Our mission is to enable digital trust. Find out how reviews work at Trusted Shops.

Reviews for sunfun.hu

Sort by
1 Reviews
Törökországi Side városrészében voltunk, az 5 csillagos Prenses szállodában, ismét minden rendben volt a szervezéssel, a helyi idegenvezetővel való kapcsolattartással, a helyi fakultatív programokkal, a szállítással, érkezéssel, távozással. Köszönjük a remek szervezést.

Törökország - profi sunandfun csapat

Az iroda dolgozói kedvesek, segítőkészek, gyorsan reagáltak. Minden szükséges információt megkaptunk. Többször utaztunk az irodával Törökországba (kb 5alkalommal), kicsit csalódottan fogadtam, h törzsutasként nem kaptunk kedvezményt. Uakkor minden alkalommal elégedettek voltunk. Az idei Törökország Side utunkon először tapasztaltuk, hogy a transzfer nem vitt közvetlenül a hotelbe hanem 6perccel az uticél előtt 15percre megállt egy nyitott étkezdénél ahol a sofőr megebédelt. Addig mi utasok a 40fokban szomjasan várakoztunk ( vásárolni persze lehetett volna ételt-italt, de inkább azt a hotelben szerettük volna élvezni) Amire nem számítottunk hogy a hazaútnál ugyanez történik, reptérre menet megálltunk szintén 15-20percre a 40fokos hőségben. Ezt az időt inkább a hotelben töltöttük volna és annyival később indulva lett volna több idő a hotelben megebédelni. Ezek az állásidők kényelmetlenséget okoztak. Minden egyéb szuper volt! Köszönjük
2 Reviews
- Amig nem volt problémás helyzet addig messzemenően professzionálisan kezelték a foglalást, kéréseket. 5* lehetett volna amennyiben az utazási csomag részeként biztosított utazási szolgáltatás (gépkésés) esetében képviselve az ügyfelet eljárnak automatikusan az ügyfél jogait érvényesítve, és nem hárítják rá az ügyfélre, (nem mindenki jártás az informatika és jog világában) nem szerencsés rögtön a szerződés apróbetűs részére hivatkozni, lehet hogy egy kis odafigyeléssel nagyobb eredményt lehet elérni. A webes ügyfélportálon a Fizetés /foglalás /akciók sajnos nincsenek szinkronban, igaz ezt a kollégák kezelik.
1 Reviews

8 nap 7 éjszaka helyett....

Tisztelt Sun&Fun Utazási Iroda! Egyébként is gondoltam, hogy megosztom Önökkel utazásunk tapasztalatait, ezért kérdésükre szívesen leírom. Decemberben foglaltuk le az utazást 2025.07.21-28 közötti időszakra, 8 nap 7 éj tartózkodásra 2 felnőtt és egy 8 éves gyermek részére. Januárban érkezett hír a menetrend változásról. Miután befizettük az utazás utolsó részletét, kaptunk egy számlát. Információt nem kaptunk, hogy mikor kapjuk meg a repülőjegyeket és a biztosítási kötvényt, amelyet foglaláskor fizettünk. Indulás előtti héten telefonon érdeklődtem, amikor is kiküldték az indulás előtti tudnivalókat és a kötvényt. Az online utasfelvétel nekünk nem sikerült, de kollégájuk készségesen vállalta, hogy elkészíti és kiküldi e-mailben. Kéredeztem, hogy visszaút előtt is kérhetem, hogy ő készítse el? Azt mondta nem, meg kell próbálni magunknak vagy kérjünk segítséget az ottani utazási képviselőtől. Mivel magunknak akkor sem sikerült, ezért felhívtam Kingát, aki rendszerhibáról tájékoztatott és elkészítette ő az utasfelvételt, kiküldte a beszállókártyákat e-mailben. Július 21-én 20.40-kor indult volna a járatunk, viszont 1 óra késéssel sikerült elindulni. A járat természetesen tele volt kisgyermekes családokkal, a gyermekek nyűgösek, fáradtak voltak. Késve értünk Antalyaba is, illetve a busztranszfernél sem volt szerencsénk. Rajtunk kívül 1 családot vitt volna a buszsofőr, akik a Delfin Delux szállodába mentek, viszont nem találták melyik az ő transzferbuszuk, ezért sokat vártunk rájuk. Végül hajnal 3 órára értünk a szállodánk recepciójára bejelentkezni. Tehát a 8 nap, 7 éjszaka sehogy sem jött ki, mivel vasárnap 4 órakor foglaltuk el a szobát. 28-án szombaton délben el kellett hagynunk a szobát és fél 3-ra jött értünk a transzferbusz. Tehát 6 teljes napot töltöttünk ezen a gyönyörű szálláshelyen. A szálloda nagyon jó választás volt részünkre, mind a szolgáltatásokat, a tisztaságot, az ellátást illetve, amelyek ott létünk alatt feledtették az utazás kellemetlen körülményeit. A kérdésre, hogy visszamennénk-e ide jövőre? A válaszunk: IGEN! De nem az Önök utazási irodájával. Ilyen értékű (de bármilyen értékű is...) utazásnál utasként nagyobb személyes figyelmet várunk el az utazásszervezőtől, amelyet más kisebb irodáknál eddig megkaptunk. Illetve még soha nem éreztük magunkat becsapva a tekintetben, hogy 8 nap 7 éjszaka helyett sokkal kevesebbet kaptunk. Köszönöm a figyelmet. Üdvözlettel: Rozgonyiné Szabó Gabriella Miskolc
2 Reviews
Már többször utaztunk ezzel az irodával. Korrekt utak voltak . Segítőkész telepített illetve helyi idegenvezetőkkel dolgoznak. Tervezzük, hogy 2026-ban is velük utazunk.

Az igazság odaát van

Az iroda honlapja szerint a hotel 2019-ben nyílt meg. A valóság ezzel szemben teljesen más. Az utóbbi években mindig néhány éves hoteleket választottunk (másik irodánál), sosem éreztük magunkat csalódottnak. A hotel épületei csak kívülről szépek, belül "esik szét". Az, hogy a klímák 2009-es gyártásúak (!!!) és úgy zörögtek, hogy nem lehet mellette aludni (ha kikapcsoltuk, meg lehetett fulladni), a tusoló csaptelepe csupa rozsda, az hogy a járólap a szobában több helyen törött mint ép... Az, hogy a szobákhoz vezető folyosókon nincs szellőzés (se ablak ami nyitva, se légkeringető), büdös van és ételmaradék mindenhol, az, hogy a liftek olyanok mint a kispesti tízemeletes lakótelepeken és kettőből egy működött, az sem mindig... annak ellenére, hogy szóltunk mind a recepción, mint a helyi képviselőnek. 4. emeleten kaptunk végül szobát (harmadikra...), lefelé még gyalogoltunk, de felfelé nem mindig akartunk. Ezek mind-mind azt támasztják alá, hogy a hotel nem néhány éves. Az étterem berendezései szintén kopottak, ezek sem néhány éves eszközök. Semmi...a fenti tapasztalatok az alapján kerültek leírásra, hogy a harmadik szobacsere után tudtunk megnyugtató színvonalat kapni - mindegyik szoba le volt pukkanva, akár superior, akár családi. Ha tudom, hogy ez a hotel nem új építésű és ha valamivel többet kellett volna fizetnem egy valóban viszonylag új építésű hotelért, lehet, hogy azt választottuk volna. Tisztességes lett volna az irodának a döntés hozatalt rám bízni, mert elképzelhető, hogy ugyanitt foglaltunk volna egy drágább hotelt az új építés ígéretével. Ezt így átverésnek érezzük. A másik a fakultatív programok túlárazása. Akikkel utaztunk, 75 €-t fizettek ugyanazért az útért (másik iroda), amiért mit 110 €-t és csak regisztrált minket a kinti képviselő. Felszorozva ezt 4 fővel már elég nagy a különbség. Mindenki eldöntheti, hogy ez tisztességes magatartás-e.
1 Reviews
Tetszett: Rugalmas ügyintézés, azonnali válaszok a kérdéseinkre, megbízható tájékoztatás. Különösen tetszett a kihelyezett idegenvezető (egy Péter nevű fiatalember) pontossága, korrektsége, minden igényt figyelembe vevő szervezése.
1 Reviews
Az értékesítési kollégák (Gabona Kinga, Nagy Gergő) nagyon segítőkészek és hozzáértőek voltak. Az ajánlott szálloda az egész családnak nagyon tetszett, bármikor visszamennénk. A jövőben biztos hogy a Sun & Fun Holidays Utazási Irodát fogjuk választani, és szívesen ajánlom az ismerőseinknek is.
1 Reviews
Hibátlan szervezés, mind a repülőút, mind a privát transzfer megfelelő volt. A hotel várakozás szerinti, bőséges étkezések, sok program, medencék, stb. A kapcsolattartó hölgy nagyon segítőkész és kedves volt.

Magyar kapcsolattartó

Kinti magyar kapcsolattartó nagyon segítőkész volt, gyorsan intézkedett, mikor egészségügyi ellátásra szorultunk. Transzfer gördülékenyen ment.
2 Reviews
Évek óta, ugyanaz a kedvesség, profizmus. Gyors, lényegretörő ügyintézés, folyamatos nyomonkövetés. Ügyfélkezelés kiemelkedően jó.

Tökéletes nyaralás volt.

Minden rendben volt a szervezéssel utazással a kinti idegenvezetővel, jó ár jó szolgáltatás, szuper nyaralás volt!
1 Reviews
Minden a foglalásnak megfelelően történt, csak a 60+osaknak nem kellene az angol nyelvű otthoni csekkolast erőltetni, főleg h a pulthoz uugy sorba kell állni. Ráadásul amikor a vőm meg akarta csinálni, pont másfél órás hiba volt.

MInden rendben volt

Megrendelés és kifizetés folyamata megfelelően rugalmas és pontos volt. Jó lenne, ha elektronikusan is alá lehetne írni a dokumentumokat, így javasolnám a DÁP aláírás használatának engedélyezését vagy eszerződés bevezetését.

Tökéletes foglalás, utazás, nyaralás

Nagyon profi és segítőkész csapat, minden gördülékenyen ment az utazás megszervezése során. Fantasztikusan éreztük magunkat a válaszott szállodában.

Összességében pozitív

Bármikor rendelkezésre állnak bármikor. Az online check in folyamatának leírását pontosítani kellene.
1 Reviews
Évek óta utazunk velük , mindíg segítőkészek, köszönjük
1 Reviews
Gyors ügyintézés, hamar érkezett válaszok.
1 Reviews
Profi ügyintézés , jó desztinacio ajánlatok