8 nap 7 éjszaka helyett....
Tisztelt Sun&Fun Utazási Iroda!
Egyébként is gondoltam, hogy megosztom Önökkel utazásunk tapasztalatait, ezért kérdésükre szívesen leírom. Decemberben foglaltuk le az utazást 2025.07.21-28 közötti időszakra, 8 nap 7 éj tartózkodásra 2 felnőtt és egy 8 éves gyermek részére. Januárban érkezett hír a menetrend változásról. Miután befizettük az utazás utolsó részletét, kaptunk egy számlát. Információt nem kaptunk, hogy mikor kapjuk meg a repülőjegyeket és a biztosítási kötvényt, amelyet foglaláskor fizettünk. Indulás előtti héten telefonon érdeklődtem, amikor is kiküldték az indulás előtti tudnivalókat és a kötvényt. Az online utasfelvétel nekünk nem sikerült, de kollégájuk készségesen vállalta, hogy elkészíti és kiküldi e-mailben. Kéredeztem, hogy visszaút előtt is kérhetem, hogy ő készítse el? Azt mondta nem, meg kell próbálni magunknak vagy kérjünk segítséget az ottani utazási képviselőtől. Mivel magunknak akkor sem sikerült, ezért felhívtam Kingát, aki rendszerhibáról tájékoztatott és elkészítette ő az utasfelvételt, kiküldte a beszállókártyákat e-mailben.
Július 21-én 20.40-kor indult volna a járatunk, viszont 1 óra késéssel sikerült elindulni. A járat természetesen tele volt kisgyermekes családokkal, a gyermekek nyűgösek, fáradtak voltak. Késve értünk Antalyaba is, illetve a busztranszfernél sem volt szerencsénk. Rajtunk kívül 1 családot vitt volna a buszsofőr, akik a Delfin Delux szállodába mentek, viszont nem találták melyik az ő transzferbuszuk, ezért sokat vártunk rájuk. Végül hajnal 3 órára értünk a szállodánk recepciójára bejelentkezni. Tehát a 8 nap, 7 éjszaka sehogy sem jött ki, mivel vasárnap 4 órakor foglaltuk el a szobát. 28-án szombaton délben el kellett hagynunk a szobát és fél 3-ra jött értünk a transzferbusz. Tehát 6 teljes napot töltöttünk ezen a gyönyörű szálláshelyen. A szálloda nagyon jó választás volt részünkre, mind a szolgáltatásokat, a tisztaságot, az ellátást illetve, amelyek ott létünk alatt feledtették az utazás kellemetlen körülményeit. A kérdésre, hogy visszamennénk-e ide jövőre? A válaszunk: IGEN! De nem az Önök utazási irodájával. Ilyen értékű (de bármilyen értékű is...) utazásnál utasként nagyobb személyes figyelmet várunk el az utazásszervezőtől, amelyet más kisebb irodáknál eddig megkaptunk. Illetve még soha nem éreztük magunkat becsapva a tekintetben, hogy 8 nap 7 éjszaka helyett sokkal kevesebbet kaptunk.
Köszönöm a figyelmet.
Üdvözlettel: Rozgonyiné Szabó Gabriella