Atlas For Men Slovensko
Reviews:

15,453 total reviews   1,381 reviews in the last 12 months

Review summary

Customers frequently praise the fast delivery of their orders. Most are satisfied with the quality of products, and many find the pricing fair or attractive, often mentioning good deals and sales. Customer service, particularly via phone, is highlighted positively for effective problem solving and handling of returns or exchanges. The broad product selection and the inclusion of free gifts and extras with orders are also appreciated by many shoppers. However, some customers experience occasional delivery delays and mention inconsistent materials or design issues with certain products. Sizing and fit are recurring issues, with several complaints about inaccurate or inconvenient sizing. While returns and refunds are generally handled well, there are notable exceptions involving delays or complications. Some customers also request improvements in product variety, especially for women and specific needs, and a few question the usefulness or quality of included free gifts.

This text was automatically created by an AI system from user reviews.

Was this information helpful to you?

Authentic reviews from real people.

How Trusted Shops prevents fake reviews

ReviewsAtlas For Men Slovensko

(15)
(6)
(31)
(151)
(1178)
 Verified
Kvalitný tovar, rýchle doručenie poteší. Probém pri platbe kartou, keď ju nechcelo platobné rozhranie akceptovať, napriek viacnásobnej kontrole údajov, už nie. Našťastie bola pripravená možnosť platby pri výbere z balíkoboxu.
4 Reviews
 Verified
Páči sa mi, keď má oblečenie dlhé rukávy vo väčších veľkostiach 3x a nie len širšie, aby vyzeralo ako medveď. Materiál oblečenia by sa dal vylepšiť, pretože strih je veľmi dobrý. Topánky sú však síce z dobrého materiálu, ale majú slabý strih, pretože chodidlo padá dovnútra.

Reply from Atlas For Men Slovensko

Dobrý deň, ďakujeme vám za pozitívny názor a pripomienky. Zároveň vám prajeme mnoho radosti s vašimi novými nákupmi! S prianím pekného dňa, Tím Atlas For Men

Dodávky objednaného tovaru

Som spokojný aj s telefonickou komunikáciou pri objednaní tovaru ako aj s dodaním cez kuriérskou službou.Z mnohých objednávok som mal len jednu reklamáciu,ktorá sa napokon vybavila k mojej spokojnosti (výmena tovaru - menšia veľkosť za väčšiu).

Reply from Atlas For Men Slovensko

Dobrý deň, ďakujeme vám za pozitívnu spätnú väzbu, ktorá nás veľmi potešila. Ďakujeme, že s nami nakupujete. S pozdravom, Tím Atlas For Men
4 Reviews
 Verified
Vylepši&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&´t by trebalo obsah tovaru nakoľôko 4x tovar už nebol a tak som kúpil 1-ks kraťasov čo nebolo boh vie čo!

Reply from Atlas For Men Slovensko

Dobrý deň, ďakujeme vám za spätnú väzbu. Niektoré produkty majú veľký úspech, a tak sa rýchlo vypredajú všetky alebo niektoré veľkosti. Stále sa snažíme sklad dopĺňať a pridávať vypredané veľkosti čí nové produkty. Veríme, že si z našej ponuky opäť niečo vyberiete. S prianím krásneho dňa, Tím Atlas For Men
6 Reviews

Nespokojnosť s veľkosťou

So zákazníckymi službami som spokojný, spokojný som aj s dodacou lehotou. Musím ale vytknúť, že po objednaní tovaru som hneď písal email so žiadosťou o zaslanie v rámci veľkosti XXL tú menšiu veľkosť, teda 56, ale došli mi nohavice opäť veľké, pravdepodobne veľkosti 58. Už minulý rok som na to doplatil, takže s týmto označením XXL si už nebudem nič objednávať

Reply from Atlas For Men Slovensko

Dobrý deň, ďakujeme vám za pripomienku, dáme si na to do budúcnosti pozor. Tešíme sa na vašu ďalšiu návštevu! S pozdravom, Tím Atlas For Men
J B
Juraj B.
8 Reviews
 Verified
Teší ma že dostávam ponuky z ktorých sa da často vybrať a pri objednaní do 10 dní dostanem aj nejaký darček zadarmo.

Reply from Atlas For Men Slovensko

Dobrý deň, ďakujeme vám za pozitívny názor, a zároveň vám prajeme mnoho radosti s vašimi novými nákupmi! S prianím pekného dňa, Tím Atlas For Men
 Verified
Slušný výborný obchod s kvalitným tovarom, tovar je vždy kvalitne zabalený a rýchlo doručený. Treba vyskúšať

Reply from Atlas For Men Slovensko

Dobrý deň, ďakujeme vám za priaznivé hodnotenie. Teší nás, že sme mohli prispieť k vašej pozitívnej skúsenosti. S prianím pekného dňa, Tím Atlas For Men
6 Reviews
 Verified
Bezproblémová výmena tovaru. Farby sú niekedy divoké, u nás neobvyklé (čierné boxerky-šiccc..). Materiály by mohli byť v lete tenké (horúčavy...tielká, pižamá). (viď Turecko). Väčšie čísla.

Reply from Atlas For Men Slovensko

Dobrý deň, ďakujeme vám za pripomienky, ktoré sú veľmi dôležité pre zkvalitnenie našich služieb. . Tešíme sa na vašu ďalšiu návštevu! S pozdravom, Tím Atlas For Men
 Verified
Nenáročné ale celkom kvalitné oblečenie do záhrady, okolo domu za dobrú cenu. Vadia mi vnútorné nášivky na krku a boky bavlnených tričiek s dlhým rukávom, pretože odierajú kožu a musím ich vždy odpárať.

Reply from Atlas For Men Slovensko

Dobrý deň, ďakujeme vám za pripomienku. Vnútorné nášivky sú dôležitou súčasťou oblečenia. Určujú veľkosať a údržbu. Ak Vám vadí, môžete ich vypárať alebo odstrihnúť. Ďakujeme za pochopenie. S pozdravom, Tím Atlas For Men
12 Reviews
 Verified
Som nadšeným zákazníkom atlasformenu , pretože som v ňom nakúpila veľmi veľa najmä odevov s ktorých kvalitou som bola nadmieru spokojná. Verím, že aj mnou obdarovaných tieto pekné darčeky rovnako potešili.

Reply from Atlas For Men Slovensko

Dobrý deň, ďakujeme vám za pozitívnu spätnú väzbu, ktorá nás veľmi potešila. Ďakujeme, že s nami nakupujete. S pozdravom, Tím Atlas For Men
2 Reviews
 Verified
Pre nás skôr narodené ženy, plnostihle máme dobrý výber oblečenia letné aj zimné. Poteším sa aj darčekom. Trochu mi chýba pre diabetikov, hlavne ponožky na každé ročné obdobie. Prajem veľa úspechov.

Reply from Atlas For Men Slovensko

Dobrý deň, ďakujeme vám za priaznivé hodnotenie a pripomienku. Teší nás, že sme mohli prispieť k vašej pozitívnej skúsenosti. S prianím pekného dňa, Tím Atlas For Men
 Verified
E-shop reaguje rychlo na objednávku aj odoslanie tovaru. Vylepšiť by sa mohol sortiment.

Reply from Atlas For Men Slovensko

Dobrý deň, ďakujeme vám za pozitívny názor a pripomienku, a zároveň vám prajeme mnoho radosti s vašimi novými nákupmi! S prianím pekného dňa, Tím Atlas For Men
5 Reviews
 Verified
Všetko funguje správne Prehľadná ponuka ľahké objednanie bezproblémové doručenie poštou. Žiadne skryté požiadavky darček milý a potešil.

Verified
rýchlosť dodania avšak ponúkate malý sortiment pre starších mužov a tiež odevné foplnky vrátane spodnej bielizne a pyžama

Reply from Atlas For Men Slovensko

Dobrý deň, ďakujeme vám za spätnú väzbu. Pripomienky sú veľmi dôležité pre skvalitnenie našich služieb. S prianím pekného dňa, Tím Atlas For Men
 Verified
Veľká spokojnosť s telefonickým vybavenîm objednávky a aj rýchle dodanie tovaru.

Ešte je čo zlepšovať.

Dobré ceny, rýchle dodanie, poštovné zdarma nad určitú sumu, tovar nezapácha za fungicídmi tak silno ako z iných e-shopov - ale mohlo by sa to zlepšiť a znížiť chemické ošetrenie oblečenia čo najviac. Prijala by som širší sortiment pre ženy a lepšie akcie dámskej módy. Nepáči sa mi silný zápach tlačeného katalógu za tlačiarenskými chemikáliami, preto ho nelistujem a vyhadzujem. Kvalita tovaru je stredná. Mnoho oblečenia veľkosti M či L pre mužov aj ženy je strihovo na "pupkatých" ľudí. V páse veľmi široké. Môj manžel a ja sme v páse štíhli.

Reply from Atlas For Men Slovensko

Dobrý deň, ďakujeme Vám za spätnú väzbu – veľmi si vážime, že ste si našli čas a podelili sa s nami o svoje postrehy. Sme radi, že oceňujete dobré ceny, rýchle dodanie a poštovné zdarma, ako aj to, že tovar nemá taký výrazný chemický zápach ako z iných e-shopov. Uvedomujeme si však, že v niektorých oblastiach je stále priestor na zlepšenie. Vaše podnety ohľadom zníženia chemického ošetrenia textilu, rozšírenia sortimentu dámskej módy a atraktívnejších akcií pre ženy postúpime nášmu produktovému tímu. Mrzí nás aj to, že Vám nevyhovuje zápach tlačeného katalógu – aj túto spätnú väzbu budeme riešiť s naším dodávateľom tlače. Čo sa týka strihov oblečenia, ide o univerzálne konfekčné veľkosti, ktoré sa môžu líšiť v závislosti od výrobcu a často zohľadňujú pohodlnejší strih. Pripomíname, že ak by Vám tovar veľkostne alebo strihovo nevyhovoval, môžete ho vymeniť alebo vrátiť až do 100 dní od doručenia. Ďakujeme, že nakupujete u nás. S pozdravom, Tím Atlas For Men
 Verified
Niekedy sa stáva,že pošlete inú velkosť tovaru ako bola objednaná

Reply from Atlas For Men Slovensko

Dobrý deň, ďakujeme vám za spätnú väzbu. Veľmi nás mrzí, že vám niekedy nesedí veľkosť a ospravedlňujeme sa za prípadné nepríjemnosti. Radi by sme vás informovali, že ak produkt nezodpovedá vašim očakávaniam, máte právo na jeho vrátenie a následne si môžete objednať nový tovar s požadovanou veľkosťou. Ďakujeme, že s nami nakupujete. S prianím pekného dňa, Tím Atlas For Men
 Verified
Trochu dlhšia dodacia lehota, ale tovar je kvalitný, bez problémov.

Reply from Atlas For Men Slovensko

Dobrý deň, ďakujeme vám za priaznivé hodnotenie. Teší nás, že sme mohli prispieť k vašej pozitívnej skúsenosti. Verte, že pre rýchle odoslanie zásielok robíme maximum. S prianím pekného dňa, Tím Atlas For Men
 Verified
Kvalitné a moderné produkty pre mužov Rýchle doručenie objednaného tovaru Praktické darčeky k niektorým objednávakam Lakavé poštovné zdarma

Len dobré skúsenosti

Oceňujem vždy rýchle dodanie, bezproblémové vrátenie či výmenu

To Verify Authenticity

Verified Reviews

Measures have been taken to ensure that the published reviews only originate from consumers who have actually used or purchased the products or services.

Imported Reviews

They are not included in the overall rating. No verification measures have been taken.