Our mission is to enable digital trust. Find out how reviews work at Trusted Shops.
Most relevant positive review
Jan 15, 2024
Verified review
Siroky vyber najme z akciovej ponuky.Rychla dodavka ,prijatelna cena.
Doporucujem viac technickych parametrov v pripade funkcnych darcekov, najlepsie datasheet.V pripade brusky nie su definovane takmer ziadne.Nestaci udat iba 4ks AA baterii.Obycajne ani alkalicke nestacia.
Zistil som ze musia byt kvoli velkemu odberu prudu 0,6 az 1A min. litiove. Dobrou alternativou by bol vyvod na externy sietovy adapter 6V DC / 1 A.
objednávané veľkosti niektorého tovaru (letné topánky, bermudy, dlhé rifle, ...)
majú nepresné označenie veľkosti (číselné alebo písmenami) ani tabuľka veľkostí
nepomôže, je v tom riadny chaos , preto musím posielať tovar naspäť alebo na výmenu za inú veľkosť, škoda, ste celkom dobrí, a nedávajte k tovaru tie prečiarknuté vysoké ceny, akoby ste robili z kupujúcich hlupákov.
Nedokazal som si po doručení katalogu objednať tovar na druhý deň,ale za týžden sa objavil tento tovar na internete.Jeden krát sa mi stalo,že v doručenom tovare nebola objednaná velkosť
May 21, 2024
S prianím krásneho dňa, Tím Atlas For Men
Dec 28, 2023
Verified review
Hocijaku obuv uz od vas neobjednam je te jedna katastrofa. A opasok je pridlhy a dierky su az na konci. Myslim ze posledny krat som od vas nieco objednal. Najdem si iny obchod.
Dec 29, 2023
Nov 20, 2023
Nespokojnosť!
Niekde sa vyskytol vírus, lebo ste mi poslali 3x to isté, v takýchto prípadoch by ste mali telefonicky si vyžiadať potvrdenie objednávky!!!
a nie slepo posielať blbosti!!!
Nov 20, 2023
Dobrý deň, ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Počas dnešného dňa Vás bude kontaktovať jeden z našich operátorov na vyriešenie nahláseného problému. Ďakujeme vám, že nakupujete s Atlas For Men. S prianím pekného dňa, Tím Atlas For Men.
May 12, 2024
Tenké vetrovky
Objednal som si dve ľahké vetrovky. Jedna za 30, druhá za 20€. Obe boli ako montérky. Žiadny dizajn, žiadny tvar...... Ani za tú cenu ich nebudem nosiť na verejnosti.
May 13, 2024
Verified review
sklamaný som sľúbili k nákupu darček a nič neprišlo - už sa nedám natiahnuť na klamlivú reklamu. Objednávam už dosť dlho, ale zrejme končím nájdem si serioznejší eshop.
Dec 8, 2023
Verified review
Stalo sa mi ze som poslala objednavku postou a tovar mi neprisiel ale ani ma neinformovali ci dostali objednavku ani ci poslu tovar a kedy.
Posledna zasielka prisla
Dec 11, 2023
Jun 20, 2024
Verified review
Z košíka sa nemôžem dostať ďalej, stále pýty akési prihlásenie a heslo. Prečo nepýta číslo zákazníka? Neviem pokračovať v ukončení nákupúu. Heslo je strašne dlhé.
Jun 21, 2024
Dobrý deň, ďakujeme vám za spätnú väzbu. V priebehu dnešného dňa vás bude kontaktovať jeden z našich operátorov pre viac informácií. Ďakujem, že s nami nakupujete. Tím Atlas For Men
May 25, 2024
Verified review
oceňujem, že zásielka prišla za pár dní. Nedostala som však polo-košele vo farbe, akú som si objednala. V páre boli tmavomodrá a azúrová namiesto červenej
May 27, 2024
Nov 16, 2023
Verified review
Skúste Vaše miery označiť tak abykeđ si kúpim košelu/popelinovú/ a keď flisovú aby som si nemusel kupovať normálnu svoju veľkosť a potom sloník.ďakujem
Nov 17, 2023
Apr 16, 2024
Verified review
9.2.2024 som vrátil tovar na výmenu, dnes je 16.4. zatiaľ bez odozvy, údajne tam ešte vrátený tovar nedorazil - poslaný doporučene 2.triedou z Martina
Apr 17, 2024
Dobrý deň, ďakujeme Vám za Vašu spätnú väzbu. V priebehu dnešného dňa Vás bude kontaktovať jeden z našich operátorov pre vyriešenie nahláseného problému. Ďakujeme Vám, že nakupujete s Atlas For Men. S prianím pekného dňa, Tím Atlas For Men.
Verified review
Prisla mi ina velkost ako som objednal - asi je to prepoctom v tabulke medzi XX.. velkosyami a cislami. Asi musim ist do kamenneho obchodu a skusat.
Dec 6, 2023
Dobrý deň, je nám ľúto, že nie ste spokojný s našimi veľkosťami. Rozmery, ktoré uvádzame v katalógu, sú rozmery ľudskej postavy, produkty sú tak o niečo väčšie. S prianím krásneho dňa, Tím Atlas For Men
Opraviť veľkostné tabulky.
Objednal som si dve čiapky rovnakej veľkosti.
Jedna mi je dobrá, no druhá je veľmi malá - možno detská...
Dec 6, 2023
Dobrý deň, ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Tím nákupcov bol už na toto upozornený a počas nasledujúcich mesiacov budú všetky veľkosti prepracovávať. Verím tak, že s nami budete opäť spokojný. S prianím krásneho dňa, Tím Atlas For Men.
Dec 31, 2023
Verified review
Prv my prišla objednávka z decembra,až tak objednávka z novembra ?! To čo som chcel mať pod stromček som dostal až po vianociach.
Jan 2, 2024
Dobrý deň, ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Je pravda, že niektoré produkty majú veľký úspech a rýchlo sa vypredajú alebo aspoň niektoré veľkosti. Stále sa snažíme sklad dopĺňať a pridávať nové produkty. S prianím krásneho dňa, Tím Atlas For Men
Mar 19, 2024
Verified review
Posielajte prosím aj potvrdenie objednávky, lebo potom sa stane, že to objednám ešte raz nakoľko neviem, či to prešlo. Musil
Mar 20, 2024
Dobrý deň, ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Mrzí nás, že máte negatívne skúsenosti s našimi produktmi. V priebehu dnešného dňa Vás budeme kontaktovať e-mailom pre vyriešenie nahláseného problému. S prianím pekného dňa, Tím Atlas For Men.
Dec 2, 2023
Verified review
Veľkosť nesúhlasila s tabuľkou veľkostí. Vetrovka a sveter boli o 2 čísla väčšie ako podľa rozmerov v tabuľke mali byť.
May 30, 2024
Verified review
Velmi tazke objednavanie.prichadzste o zakaznikov.prečo účet.heslo polena pod nohy,menej zručny človek nema šancu.
May 31, 2024
Jun 30, 2024
Verified review
Problém s velkostami pre mňa pretrváva. Nová tabuľka je krásna vec, ale zase som musel poslať na výmenu nohavice.
Jul 1, 2024
May 25, 2024
Verified review
Nekvalitný materiál, tričká polokošele po vypratí vyblednuté, fľakaté, nedá sa to nikde nosiť. To isté boxerky.
May 27, 2024
May 20, 2024
Verified review
po objednaní tovar nedostupný , namiesto polokošele zaslaná bunda , došli papuče , čo neboli nikdy objednané ,
May 21, 2024
Mar 10, 2024
Verified review
Objednal som si teplákovu supravu a prišlo mi : tepláky veľkosť 54 a bunda 56. To sa predsa nemôže stať !
Mar 11, 2024