Acer Store Norway
Reviews:

211 total reviews   36 reviews in the last 12 months

Review summary

Customers consistently found the service easy to use and the ordering process straightforward. Most customers praised the website for being clear and well-organized. The speed of order processing and delivery was frequently praised. A few customers noted issues with filters or finding products on the website. Some also mentioned occasional slowness in order processing and delivery.

This text was automatically created by an AI system from user reviews.

Was this information helpful to you?

Authentic reviews from real people.

How Trusted Shops prevents fake reviews

(7)
(27)
2 Reviews
 Verified

Fant en perfekt veske/ryggsekk etter å ha fått hjem en bestilt Predator Helios Neo 18 AI!

Bestilte en Predator Helios Neo 18 AI, en game kontroller og mus i samme serien, alt kom fram raskt med tanke på den lange reiseveien pakken hadde. Ingen skjulte avgifter eller noe annet tull! Alt kom fram og var som annonsert! Nå måtte jeg bare kjøpe en sekk/veske til monstermaskinen ettersom det ikke var så lett å få plass med den i mine sekker/vesker, og det er heller ikke lett å finne en som passer og ser ok ut heller. Men her har Acer tenkt til og tatt fram en fin og elegant veske i samme serie! Poeng til Acer for å tenke på oss som skal slepe rundt på disse monstre.
God pris og gavet
2 Reviews
 Verified
Fungerer bra, men litt treg i blandt.
Enkel og grei
Effektivt
good
Enkelt og greit
 Verified
Net shop works very well.

Reply from Acer Store Norway

Kjære kunde Takk for tilbakemeldingen, den er viktig for oss. Vi er glade for å høre at alt var tilfredsstillende, og at alt gikk som på skinner. Det er målet vårt. Hvis du har spørsmål eller spørsmål til bestillingen din, så ikke tøv med å kontakte oss: https://store.acer.com/no-no/contact/ Din Acer Store
 Verified
Enkel oversiktlig og grei hjemmeside, søk etter rett adapter. Hyggelig med gratis frakt

Reply from Acer Store Norway

Kjære kunde Takk for tilbakemeldingen, den er viktig for oss. Vi er glade for å høre at alt var tilfredsstillende, og at alt gikk som på skinner. Hvis du har spørsmål eller spørsmål til bestillingen din, så ikke tøv med å kontakte oss: https://store.acer.com/no-no/contact/ Vennlig hilsen Acer Store
Flott side

enkelt å finne

Verified
enkel og grei bestilling !

Tøft

Bra

Verified
Raskt og enkelt å bestille

Enkelt

Enkel og greit å bestille. Smertefritt. Anbefales

Oversiktelige og fin nettside rask og enkel bedriftshandel. 2 tommler opp😊

To Verify Authenticity

Verified Reviews

Measures have been taken to ensure that the published reviews only originate from consumers who have actually used or purchased the products or services.

Imported Reviews

They are not included in the overall rating. No verification measures have been taken.