Review summary
Customers appreciate the fast processing and delivery of orders, the quality packaging, low product prices, and the wide selection and availability of products. Customer support is often recognized for its willingness and helpfulness. Some customers mention delays in delivery, damaged goods or insufficient protection in packaging, as well as missing, incorrect, or extra items in their orders. High shipping costs are frequently noted as a drawback, and a few customers have reported poor responsiveness from customer support.
This text was automatically created by an AI system from user reviews.
Was this information helpful to you?
Authentic reviews from real people.
How Trusted Shops prevents fake reviewsReviewsLahve-a-sklenice.cz
(18)
(5)
(2)
(15)
(122)
Nebrat dopravu DPD! DPD to pomrvilo
Objednávka byla dobrá, věci jsou dle očekávání, supr. ALE zklamalo dodání. Totiž, DPD neumělo doručit do vybraného dodacího boxu, tak to místo toho hodili do "Unidax" hned vedle - a Unidax má otevřeno jen od 12 do 16 hodin. Jakožto normální pracující člověk 9-5 jsem si tudíž musel vzít volno jen abych to vyzvedl. Hrozně jsem s DPD nespokojený a absolutně nemůžu doporučit toho dopravce.
Verified
Obchod je velmi přehledný, popisy zboží odpovídají skutečnosti. Ceny jsou lepší než kdykoliv jinde včetně kamenných provozoven. Celkový dojem pak kazí pouze cena poštovného, která pak téměř smaže rozdíl v ceně u místních prodejců a je pak na zvážení, co zvolit.
Verified
Nebyl jsem spokojen s rozdělením objednaného zboží na jednotlivé díly. Zmátlo mě to a část jsem smazal v obavě aby to nebylo objednané dvakrát. Následně jsem to musel doobjednat - takže jsem platil dvojí dopravu. Chtěl by to u zboží nějak informovat, že to bude ve faktuře rozdělené - třeba.
Jinak vše OK.
Děkuji
Verified
Byl jsem velmi spokojen se způsobem zabalení a žádná sklenice nepraskla i když to jelo delší trasu.
Verified
Spokojenost, zboží je dobře zabaleno, takže nehrozí poškození při přepravě.
Verified
Chtělo by to lepší balení, hodně sklenic bylo poškozených, aniž by byl viditekně poškozený obal. Poškození bylo zjištěno až po odjezdu kurýra.
Reply from Lahve-a-sklenice.cz
Dobrý den,
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Velmi nás mrzí, že několik sklenic dorazilo poškozených, i když vnější obal nevykazoval žádné viditelné poškození.
Abychom mohli Vaši reklamaci co nejrychleji vyřešit, prosíme Vás o zaslání fotografií poškozeného zboží a také obalu na náš zákaznický servis. Na základě těchto podkladů můžeme situaci prověřit a nabídnout Vám odpovídající řešení.
Děkujeme za spolupráci a omlouváme se za vzniklé nepříjemnosti.
S pozdravem
Lahve-a-sklenice.cz
Verified
Krásně bezpečně uložené a zabalené.
Pivní láhve
Jednoznačně je nutné pochválit sortiment, jeho šíři, variabilitu a dostupnost. Náklady na přepravu jsou vyšší, ale je to sklo, které je nutné dobře zabalit a navíc, zboží jde "až" z Německa. Ale s nákupem jsem velmi spokojen.
Verified
dvě sklenice přišly roztříštěné, z boku byly chráněny, ale zespodu byly s přímým kontaktem se dnem krabice = ne úplně perfektně zabaleno. Nereklamoval jsem při nízké ceně sklenic mi to nestálo za to.
Jinak samozřejmě spokojenost. Rychlé dodání a dobré ceny.
Verified
Opravdu mě překvapil výběr, ceny i rychlost, opravdu pěkné překvapení a díky za to.
Verified
Rychlá expedice a doručení.
Vše OK 😊