Authentic reviews from real people.
How Trusted Shops prevents fake reviewsReviewsnotbranded.eu/en/
(1)
Slechte klantenservice!
Een hele slechte klantenservice. Ik had een goudkleurige ketting besteld. Toen ik de bestelling ontvangen had, bleek de ketting op meerdere plekken al verkleurd te zijn. Ontevreden over de aankoop dus.
Meteen gemeld, inclusief foto’s. Geen reactie.
Na een paar dagen maar op eigen kosten geretourneerd en nog steeds geen reactie ontvangen.
Vervolgens kreeg ik het bedrag retour, zonder de verzendkosten, dus ik heb verzendkosten + retourkosten moeten betalen, voor een ketting die verkleurd was!
Nu inmiddels 2 weken geleden, al 2 reminders gestuurd en nog steeds geen reactie ontvangen op mijn mail.
Nooit wat kopen dus!
How reviews work at Trusted Shops
You’ll find three types of reviews on Trusted Shops company profiles. Verified reviews have been collected by companies while being a Trusted Shops member, and have been verified. Reviews without a label have been written proactively by users and haven’t been verified. Companies can choose to add reviews from other review platforms to their company profile. These are marked as imported and aren’t included in the overall rating. Imported reviews are not verified.