mygift.sk
Reviews:

2,098 total reviews   1,048 reviews in the last 12 months

Review summary

Customers consistently praise the rapid order processing and delivery times. Most customers are satisfied with the quality and appearance of the products received. Personalization options and custom requests are highly valued and often praised. Clear, responsive, and helpful communication with the support team is frequently mentioned and appreciated. Customers appreciate the accommodating and problem-solving attitude of the service team. Packaging receives mixed feedback, with some customers finding it inadequate or unattractive.

This text was automatically created by an AI system from user reviews.

Was this information helpful to you?

Authentic reviews from real people.

How Trusted Shops prevents fake reviews

(83)
(855)
8 Reviews
 Verified
Páčila sa mi bezhraničná ochota, snaha vyhovieť, celkový prístup, komunikácia, všetky návrhy v ponuke na stránke, celkové vyhotovenie, bleskové zaslanie, akceptovanie všetkých pripomienok a návrhov na vylepšenie, som s Vami veľmi spokojná, už som si tu dala vyhotoviť osem obrázkov..... už som to písala, ako odporúčanie píšem, keby ste mohli zaradiť do ponuky detský - dievčenský portrét vo vínovočervených zamatových kráľovských šatách.... okrem toho modrého, ktorý sa tam nachádza.....

Reply from mygift.sk

Ďakujeme veľmi pekne za Váš pozitívny názor! Sme radi, že ste s objednávkou spokojný. Takéto správy sú pre nás veľkou motiváciou! 😊

Všetko super

Chcely by som ocenit perfekny zakaznícky pristup pri objednavani. Niekolko krat som menila objednavku a zakazdym s tym nebol ziadny problem, dokonca mi pani vzdy prepocitala cenu, tak aby mi vysla co najlepsia pre mna , pri vacsom odbere. Aj karafa aj pohare su pekne spracovane, este raz dakujem

Reply from mygift.sk

Ďakujeme za Váš pozitívny názor! Sme radi, že sa Vám produkt páčil. Dúfame, že opäť budeme mať možnosť pre Vás niečo pripraviť! 😊
 Verified
Rýchle vybavenie mojej objednávky. Oceňujem ústretovosť a komunikáciu. Bol to darček a splnil očakávanie. Určite využijem Vašu ponuku aj v budúcnosti. Vrelo do poručujem.

Neuveriteľne rýchla objednávka

Objednávka bola vytvorená tak neuveriteľne rýchlo, že som mal pocit, že niekto čakal, kým som ju odoslal a hneď išiel pohár vygravírovať. Ani nie do hodiny už bol u kuriéra. Fantastické. Bohužiaľ, kuriérskej službe trvalo doručenie celú večnosť. Zrejme je to predvianočným obdobím, nakoľko to teraz vnímam u všetkých kuriérov. Inak však maximálna spokojnosť a určite vás odporúčam všetkými desiatimi :)

Kvalitny e-shop

Velmi prehladna stranka, lahka navigacia, perfektna a siroka ponuka na personalizovane dary, efektivna komunikacia, expresne dodanie. Akurat gravirovanie by mohlo byt o trocha vyraznejsie, ale celkovo super. Dakujem

Verified
Myslim že zlepšiť by to chcelo hlavne aspoň niečo na vrch krabičky..keď aj niečo vyryté alebo nalepené,pretože to vyzeralo veľmi sucho.....aj keď sme ti dali do taštičky s prvým sv.prijimanim po vybratí človek nevedel čo s tým....keďže to bolo bez ničoho ....vnútri len nalepovací papierik...ruženček ok...

Reply from mygift.sk

Ďakujeme za Váš názor. Mrzí nás, že sme nesplnili Vaše očakávania.
 Verified
Zrozumiteľnejšie dať vedieť, že registrujete dané čísla z danej platobnej karty, aby sme nemuseli opakovane vypĺňať objednávku. Inak spokojnosť s údajmi aj s dodaním darčeku.

Reply from mygift.sk

Ďakujeme veľmi pekne za pozitívny názor. Sme radi, že sme splnili Vaše očakávania - je to pre nás nesmierne dôležité! 😊
 Verified
Vrelo odporúčam.Vsetko podľa dohody a predlohy.Vynikajuca práca a doručenie na presne stanovený deň.👍👍

Super

Rychle dodanie a personalizovany darcek ako na obrazku. Skvela komunikacia obchodu.

Verified
rýchle doručenie, možnosť upraviť si darček podľa našich prianí, kvalita výrobkov

Verified
Darčekové balenie nebolo dostatočné: príliš veľká krabica na takú malú vec, vypchatá len bublinkovou fóliou a papierom, vôbec to nebolo vkusné ani pekné. Ale čo sa týka výrobku, bolo to v poriadku a kvalitne prevedené. Oslávenec sa potešil.

Reply from mygift.sk

Ďakujeme za Váš názor! Sme radi, že sa Vám produkt páčil. Dúfame, že opäť budeme mať možnosť pre Vás niečo pripraviť! 😊
 Verified
Very quick delovery, good quality of the gift. I can rely on you in the future

Verified
Napriek veľmi zlým recenziám som hrnček pre svokru objednala a bola som milo prekvapená. Večer o 21h som objednávala a druhý deň ráno o 7:30h mi prišiel mail,ze balík odoslaný. Dorazil v poriadku, načas a presne podľa obrázku. Takže moja skúsenosť je veľmi pozitívna.
 Verified
4 orders and everything came in couples days..im very happy with everything.and gift is veru nice..

Verified
Rýchle vypracovanie a doručenie. Veľmi dobrá komunikácia ohľadom produktu, na otázky odpovedali rýchlo. S produktom som spokojná. Môžem odporučiť.

Verified
delivered exactly as they declair, product as at the picture, good material, very good quality

Verified
Zlepšiť asi by to zniecim posvietiť

Verified
Rýchle dodanie tovaru, ďakujeme.

Verified
Tovar bol nadherny! Som velmi spokojna!

Verified
Dodanie bolo super rychle. Uz v den objednavky mi odoslali balik. A to som si objednala 6 gravirovanych poharov.

To Verify Authenticity

Verified Reviews

Measures have been taken to ensure that the published reviews only originate from consumers who have actually used or purchased the products or services.

Imported Reviews

They are not included in the overall rating. No verification measures have been taken.