Authentic reviews from real people.
How Trusted Shops prevents fake reviewsReviewsvoldt.no
(29)
Verified
Virker som veldig god kvalitet. Rask og effektiv levering. Lader raskere enn min gamle originale Mitsubishi lader som til slutt sluttet å fungere.
Veldig godt fornøyd.
Verified
Jeg trengte en ladekabel til elbil på 25m.
Den ble levert i expressfart. På en skala fra 1-10, velger jeg å gi Voldt12. Eller med andre ord terningkast 7.
Verified
Jeg har lenge vært på utkikk etter en ladekabel som både er robust og fleksibel. Med Voldt-kabelen har jeg endelig funnet den rette. Den er veldig enkel å håndtere, selv i kaldt vær, noe som ikke var tilfelle med mange andre kabler. Kontaktene klikker pent på plass, og ladingen starter umiddelbart. Et ekte kvalitetsprodukt!
Verified
Det beste med denne kabelen er fleksibiliteten. Til tross for den høye effekten på 22 kW kan kabelen enkelt rulles sammen og legges i bagasjerommet. Ingen floker, ingen knekk. Den ser også flott ut. Alt ser gjennomtenkt ut.
Verified
Kundeservicen var utmerket. Jeg hadde et spørsmål om kompatibilitet før jeg kjøpte, og fikk et vennlig og kompetent svar i løpet av få timer. Det er slik det skal være!
Verified
Jeg måtte returnere en vare en gang fordi jeg ved et uhell hadde bestilt feil lengde. Returprosessen var enkel og ble håndtert raskt. Eksemplarisk.
Verified
Det beste ladekabelen jeg har hatt. Den er robust, men likevel fleksibel. Jeg liker at den er laget i Europa – det gir et ekstra lag av tillit.
Verified
Fikk kabelen levert raskt og pakket godt inn. Den fungerer perfekt med min Hyundai Ioniq 6 og gir trygg og rask lading. Virkelig et godt kjøp.
Verified
Veldig fornøyd med kjøpet. Produktet føles solid og fungerer som forventet. God kommunikasjon fra leverandøren.
Verified
Meget godt laget og robust. Føles trygg å bruke selv under dårlige værforhold. Rask respons fra kundeservice.
Verified
Kvaliteten er imponerende, og det var lett å ta i bruk. Leveringen gikk raskt og uten problemer.
Verified
Veldig bra butikk. Service og levering alt bra.
Verified
Meget god service og levering
Veldig bra
Très bon