Kids Brand Store NO- Logo - reviews

Kids Brand Store NO
Reviews:

2,277 reviews in the last 12 months2,656 total reviews

Review summary

Reviews for Kids Brand Store NO are consistently positive. Customers appreciate the fast and efficient delivery, the wide and varied selection of products—especially for children and youth—and are generally satisfied with the product quality. Many find the prices reasonable and value the frequent discounts and offers. Customer service is frequently described as helpful, responsive, and positive, making problem resolution easy and pleasant. The website is generally considered user-friendly, and returns are usually straightforward. Some customers mention occasional delays or issues with shipping partners, and a few express disappointment with product quality. Several customers are dissatisfied with return costs and limited shipping options. There are also suggestions for improving size guides and addressing technical issues on the website.

This text was automatically created by an AI system from user reviews.

Was this summary helpful?

Our mission is to enable digital trust. Find out how reviews work at Trusted Shops.

Reviews for kidsbrandstore.no

Sort by
1 Reviews
Alt fot lang leveringstid!
Answer by Kids Brand Store NO
Godmorgon! Tack för att du delar din upplevelse med oss. Jag är ledsen om du upplever att din leverans tagit lång tid. Normal leveranstid dit du bor är 2-4 arbetsdagar och kan vara lite längre i samband med helger och stora reaperioder. Paketet lämnade oss den 12 augusti och enligt fraktbolagets spårning kom det till ombudet den 18 augusti och jag hoppas att du är nöjd med leveransen. Vi önskar dig en fin morgon Vänliga hälsningar Kids Brand Store
Answer by Kids Brand Store NO
Hej, eftersom du inte har lämnat någon kommentar eller information är det svårt att svara på din recension. Kontakta vår kundservice om du har några frågor eller funderingar angående din beställning. Vi finns här för att hjälpa dig. https://kidsbrandstore.se/page/kontakta-oss Vänligen Kids Brand Store
Lang leveringstid
Answer by Kids Brand Store NO
Hej och tack för att du delar din upplevelse med oss Vi är ledsna att det verkar ha strulat med leverans för dig denna gång och ber så mycket om ursäkt för det. Vi ser att du varit i kontakt med vår kundservice och fått hjälp vidare. Finns ytterligare frågor eller funderingar så vänligen återkoppla i den mailtråden. Vänligen Kids Brand Store
Answer by Kids Brand Store NO
Hej och tack för att du delar din upplevelse med oss Vi ser att det dessvärre strulat med din leverans denna gång. Så ledsen för det och ber återigen om ursäkt 💙 Vi ser att du har varit i kontakt med vår kundservice och fått hjälpa vidare. Finns ytterligare frågor vänligen återkom i samma mailtråd. Vänliga hälsningar Kids Brand Store
Answer by Kids Brand Store NO
Hej, Eftersom du inte har lämnat någon kommentar eller information så är det svårt att bemöta din recension. Men om du känner dig missnöjd med något eller har några frågor eller funderingar angående din beställning, så tveka inte på att kontakta vår kundservice. Vi finns här för att hjälpa dig! https://kidsbrandstore.no/page/kontakt-oss Vänliga hälsningar / Kids Brand Store
2 Reviews
1 Reviews
Jeg bestilte busker til datteren min. De skulle kommr 5.juni og da venta jeg men så kom de 10.juni
Answer by Kids Brand Store NO
Hej och tack för din feedback. Vi ber om ursäkt för denna leveransförseningen. Tyvärr så kan vi aldrig garantera att en beställning kommer att levereras inom ett visst antal dagar, då det alltid finns en liten risk att oförutsedda händelser kan ske under vägen. Men om allt går som det ska så ska dom estimerade leveranstiderna hållas. Efter att din beställning har lämnat vårat lager så kan vi tyvärr inte längre påverka leveransen, då kan vi bara förlita oss på att våra speditörer håller de leveranstider som de har utlovat. Det var tråkigt att det drabbade dig den här gången. Jag kan inte se att du har varit i kontakt med våran kundservice angående detta. Kontakta gärna dom via länken nedan så hjälper dom dig vidare. https://kidsbrandstore.no/page/kontakt-oss Med vänliga hälsningar Kids Brand Store.
1 Reviews
Har fått jakke uten belte
Answer by Kids Brand Store NO
Hejsan, Det var väldigt tråkigt att höra och vi beklagar verkligen det. Jag ser att våran kundtjänst har återkopplat till dig nu för att hjälpa dig vidare, om du har några fler frågor eller funderingar så återkommer du bara i samma mailtråd. Vänliga hälsningar / Kids Brand Store
1 Reviews
Sendt feil vare og henting 1 time unna bosted.
Answer by Kids Brand Store NO
Hejsan, och tack för din feedback. Vi beklagar att det blev fel med leveransen och varan du har fått. Vi kan inte se att du varit i kontakt med oss om detta, så vi kommer att höra av oss för att hjälpa dig vidare. Med vänliga hälsningar, Kids Brand Store
Answer by Kids Brand Store NO
Hej, eftersom du inte har lämnat några kommentarer eller information är det svårt att svara på din recension. Kontakta vår kundservice om du har några frågor eller funderingar angående din beställning. Vi finns här för att hjälpa dig. https://kidsbrandstore.se/page/kontakta-oss Med vänliga hälsningar Kids Brand Store.

1 Reviews
Har ennå ikke mottatt bestillingen min
Answer by Kids Brand Store NO
Hej och tack för din feedback, Vi beklagar att din beställning inte kom fram. Den skickades från oss den 9/6 men tyvärr har något gått fel och den fick aldrig någon scanning hos fraktbolaget. Jag ser att vi gjort en återbetalning till dig den 19/6 och du borde ha fått en makulerad faktura/återbetalning från Klarna nu. Jag kommer be våran kundtjänst att kontakta dig för mer information och hjälp. Jag är jätteledsen att paketet inte kom fram 💙 Vänliga hälsningar / Kids Brand Store
1 Reviews
Lover kort leveringstid men får plutselig beskjed om at pakken ikke kunne leveres fordi den var for stort. Hvorfor bruker dere helt hjem da når de ikke kan levere. Så tar Postnord over plutselig ,har ventet altfor lenge på pakken nå blir det forsinkelser igjen pga dette tullet
Answer by Kids Brand Store NO
Hej och tack för din feedback. Vad tråkigt att din leverans inte kom fram i tid, jag beklagar det. Tyvärr så kan vi aldrig garantera att en beställning kommer att levereras inom ett visst antal dagar, då det alltid finns en liten risk att oförutsedda händelser kan ske under vägen. Men om allt går som det ska så ska dom estimerade leveranstiderna hållas. Efter att din beställning har lämnat vårat lager så kan vi tyvärr inte längre påverka leveransen, då kan vi bara förlita oss på att våra speditörer håller de leveranstider som de har utlovat. Det var tråkigt att det drabbade dig den här gången. Men enligt fraktbolagets portal ser det ut som att du nu mottagit din leverans. Om den informationen inte stämmer är du självklart välkommen att kontakta våran kundservice så hjälper dom dig vidare. Annars hoppas vi att du blev nöjd med din beställning och önskar dig en trevlig dag. Med vänliga hälsningar Kids Brand Store.
1 Reviews

Fekk feil størrelse tilsendt, null respons

Fekk feil størrelse tilsendt. Har sendt to henvendelser, ventar framleis på svar.... Er ikkje imponert.
Answer by Kids Brand Store NO
Hej och tack för att du delar din upplevelse med oss Så tråkigt att höra detta 💙 Vi tar ärendet vidare med vår leverantör. Vi har precis öppnat upp ditt ärende och ska göra vårt bästa för att hjälpa dig vidare. Vår kundservice återkopplar till dig via mail så snart vi har möjlighet. Vänligen Kids Brand Store
1 Reviews
Den har fortsatt ikke kommet og skulle vært her for flere dager siden
Answer by Kids Brand Store NO
Hej, och tack för din feedback. Vi är ledsna om din leverans har tagit längre tid än förväntat. Ibland sker oförutsägbara saker längs vägen och vi gör vårat bästa för att leveransen ska gå så snabbt som möjligt. Men vi kan se att du har varit i kontakt med vår kundservice som hjälpt dig vidare med detta, du är alltid välkommen tillbaka om du skulle ha någon fundering. Med vänlig hälsning, Kids Brand Store!
For stor
Answer by Kids Brand Store NO
Hejsan och tack för att du delar din upplevelse med oss. Vi är ledsna om produkten du valt blev för stor. Jag ser att du valt den största storleken som bör passa till någon som är upp till 176 cm lång. Ibland kan det vara svårt att veta exakt vilken storlek som passar bäst och vi är ledsna och beklagar att jackan blev för stor för den som var tänkt att bära den Ni är alltid välkommen att kontakta vår kundsupport om ni i framtiden känner er tveksamma om vilken storlek ni ska välja så gör de sitt bästa att hjälpa till med rådgivning Vi önskar er en fin fortsättning på sommaren Vänliga hälsningar Kids Brand Store
Answer by Kids Brand Store NO
Hej, eftersom du inte har lämnat någon kommentar eller information är det svårt att svara på din recension. Kontakta gärna vår kundservice om du har några frågor eller funderingar angående din beställning. Vi finns här för att hjälpa dig. https://kidsbrandstore.no/page/kontakt-oss Vänligen Kids Brand Store 💙
2 Reviews
Har enda ikke fått pakken!
Answer by Kids Brand Store NO
Hej och tack för din feedback Vi är ledsna för denna leveransförseningen. Jag kan se att din beställning finns att hämta nu på ditt valda postombud. Om du har ytterligare funderingar om detta så kan du kontakta våran kundservice så hjälper dom dig vidare. Vi hoppas att du kommer att gilla kläderna och önskar dig en trevlig dag. Med vänliga hälsningar Kids Brand Store.