Kids Brand Store NO- Logo - reviews

Kids Brand Store NO
Reviews:

2,277 reviews in the last 12 months2,656 total reviews

Review summary

Reviews for Kids Brand Store NO are consistently positive. Customers appreciate the fast and efficient delivery, the wide and varied selection of products—especially for children and youth—and are generally satisfied with the product quality. Many find the prices reasonable and value the frequent discounts and offers. Customer service is frequently described as helpful, responsive, and positive, making problem resolution easy and pleasant. The website is generally considered user-friendly, and returns are usually straightforward. Some customers mention occasional delays or issues with shipping partners, and a few express disappointment with product quality. Several customers are dissatisfied with return costs and limited shipping options. There are also suggestions for improving size guides and addressing technical issues on the website.

This text was automatically created by an AI system from user reviews.

Was this summary helpful?

Our mission is to enable digital trust. Find out how reviews work at Trusted Shops.

Reviews for kidsbrandstore.no

Sort by
3 Reviews
Det tar en evighet å få pakken
Answer by Kids Brand Store NO
Hej och tack för din feedback Vi ser att paketet nu har kommit fram och är uthämtat av dig. Den estimerade leveranstiden till ditt postnummer är 3–5 virkedager och paketet levererades på den femte arbetsdagen. Den estimerade leveranstiden har alltså uppfyllts. Ledsen att det verkar ha blivit något missförstånd här. Vänligen Kids Brand Store
1 Reviews
Bestilling leveres ikke og kundeservice svarer ikke når bestilling etterlyses.
Answer by Kids Brand Store NO
Hej Bente Lise och tack för din feedback Vi ser att det blivit något strul med din beställning denna gång. Så ledsen och ber om ursäkt för det 💙 Vi ser också att du har varit i kontakt med vår kundservice och fått hjälp. VI hade dessvärre lite längre svarstider än normalt under förra veckan. Vi beklagar detta! Vänligen Kids Brand Store

Alt for dårlig leveringstid

Nå er det en hel uke siden pakken ble registrert hos helthjem og enda har dere ikke levert den til helthjem! Det er alt for dårlig!!!
Answer by Kids Brand Store NO
Hej och tack för att du delar din upplevelse med oss Vi ber om ursäkt och är ledsna för detta. Paketet hämtades av Helthjem förra veckan men det dröjde länge innan det fick scanning på den första terminalen. Dessvärre har ditt paket drabbats av en försening men har nu kommit fram till hentested. Vänligen Kids Brand Store
1 Reviews
Nettbutikk er nok ok den men må ha kontroll på helt hjem sending
Answer by Kids Brand Store NO
Hej och tack för din feedback Vi ser att det har blivit något missförstånd här. Om du vill att paketet levereras hem till dig så väljer du Hjemlevering (Helthjem) väljer man Utleveringssted (Helthjem) så måste du själv hämta upp paketet. Återkom gärna i mailtråden du har med vår kundservice om du har ytterligare frågor eller funderingar. Vänligen Kids Brand Store
Answer by Kids Brand Store NO
Hej Gro och tack för din feedback Vi ser att du hade problem med din beställning, vi är ledsen för detta och ber om ursäkt 💙 Vi ser att du nu varit i kontakt med oss och fått hjälp 😌 Vänligen Kids Brand Store
2 Reviews
Får ikke svar på mine spørsmål og har ventet i snart en uke på at ordren min som er ferdig pakket hos dere skal bli hentet av Helthjem.
Answer by Kids Brand Store NO
Hej och tack för att du delar din upplevelse med oss, Vi är jätteledsna att din beställning inte har kommit fram. Jag ser att våran kundtjänst har besvarat ditt mail och hjälpt dig med en återbetalning nu. Om du har några fler frågor eller funderingar så är det bara att du återkommer i samma mailtråd så hjälper de dig! Vänliga hälsningar / Kids Brand Store
Answer by Kids Brand Store NO
Hej, eftersom du inte har lämnat några kommentarer eller information är det svårt att svara på din recension. Vänligen kontakta vår kundsupport om du har några frågor eller funderingar angående din beställning. Vi finns här för att hjälpa dig. https://kidsbrandstore.no/page/kontakt-oss Med vänliga hälsningar Kids Brand Store.
Answer by Kids Brand Store NO
Hej Roya och tack för din feedback Vi ser att det blev problem med din leverans denna gång och vi är så ledsna för det 💙 Vi ser att du har varit i kontakt med vår kundservice och har fått hjälp. Återkom gärna i den mailtråden om det finns ytterligare frågor eller funderingar. Vänliga hälsningar Kids Brand Store
1 Reviews
Flekk på klærene og ser ikke ut som på bildet.
Answer by Kids Brand Store NO
Hej och tack för din feedback. Vi ber om ursäkt för detta. Jag kan inte se att du har varit i kontakt våran kundtjänst angående detta, kontakta gärna dom så hjälper dom dig vidare. https://kidsbrandstore.no/page/kontakt-oss Med vänliga hälsningar Kids Brand Store.
1 Reviews
Ikke bruke Helt hjem som levering. Har ventet nå i 10 dager på en bukse, det er for dårlig.
Answer by Kids Brand Store NO
Hej och tack för din feedback. Vi är ledsna om du har haft problem med din leverans. Tyvärr så kan vi aldrig garantera att en beställning kommer att levereras inom ett visst antal dagar, då det alltid finns en liten risk att oförutsedda händelser kan ske under vägen. Men om allt går som det ska så ska dom estimerade leveranstiderna hållas. Efter att din beställning har lämnat vårat lager så kan vi tyvärr inte längre påverka leveransen, då kan vi bara förlita oss på att våra speditörer håller de leveranstider som de har utlovat. Jag kan inte se att du har varit kontakt med våran kundtjänst angående detta. Kontakta gärna dom via länken nedan, så ska vi hjälpa dig vidare. https://kidsbrandstore.no/page/kontakt-oss Med vänliga hälsningar Kids Brand Store.
1 Reviews
Alt for lang leveringstid i forhold til hva dere lover, uten info om hvorfor underveis. Upålitelig.
Answer by Kids Brand Store NO
Hejsan, och tack för din feedback. Vi är ledsna för din upplevelse hos oss. Tyvärr så kan vi aldrig garantera att en beställning kommer att levereras inom ett visst antal dagar, då det alltid finns en liten risk att oförutsedda händelser kan ske under vägen. Men om allt går som det ska så ska dom estimerade leveranstiderna hållas. Vi kan även se att du varit i kontakt med vår kundservice och mottagit din beställning nu. Vi hoppas att du blev nöjd med din order. Du är alltid välkommen tillbaka till oss om du har någon fundering. Ha en fin dag, Kids brand Store!
1 Reviews
Ugreit å si at gratis return når det egentlig ikke er det. Velger heller Zalando.
Answer by Kids Brand Store NO
Hej och tack för din feedback. Det är en returavgift på 19 kr som debiteras på varje registrerad retur. Du hittar information om returkostnaden på vår hemsida och du kan läsa allt om det via denna länk: https://kidsbrandstore.no/page/retur-bytte-klager Vänligen kontakta våran kundservice om du har ytterligare frågor om detta så hjälper dom dig vidare. Med vänliga hälsningar Kids Brand Store.
Answer by Kids Brand Store NO
Hej, eftersom du inte har lämnat någon kommentar eller information är det svårt att svara på din recension. Kontakta gärna vår kundservice om du har några frågor eller funderingar angående din beställning. Vi finns här för att hjälpa dig. https://kidsbrandstore.no/page/kontakt-oss Vänligen Kids Brand Store 💙
Answer by Kids Brand Store NO
Hej och tack för att du delar din upplevelse med oss Ledsen att du inte var nöjd med ena plagget. Vi ser att du har fått hjälp i ärendet och vi tar detta vidare med vår leverantör. Finns ytterligare frågor eller funderingar så vänligen återkoppla i samma mailtråd som tidigare kontakt. Vänligen Kids Brand Store